Руският астролог Тамара Глоба каза, че през август знаците на Зодиака ги очакват много вълнения. Въпреки това, дори и в този труден месец, един звездите ще бъдат благосклонни към един знак.

Звездният експерт смята, че истинското щастие очаква Девите, чийто цикъл вече е на път. Според нея пред представителите на знака ще се отвори истински паричен коридор.

Те ще могат да се отпуснат и да си отдъхнат, получавайки финансиране от всички най-неочаквани източници на доходи. Сред тях ще се появят нови, включително необичайни проекти, които ще донесат добри печалби до края на годината.

Финансовото състояние ще бъде придружено от израстване в кариерата. Очарованието и усърдието на знака ще доведат до факта, че Девите ще имат истинско признание от шефовете. Така че наградите и милите думи ще пристигнат съвсем скоро.

За щастливите Деви август ще донесе безценен опит и полезни контакти. И в същото време личен успех, защото не само мениджърите и колегите няма да останат безразлични към очарованието на знака.

За неженените и неомъжените Деви ще настъпи добър период за брак. Самотните хора трябва да очакват обещаващи запознанства.

Творческите личности, писатели и художници, ще могат да почувстват прилив на вдъхновение с такава сила, каквато не са изпитвали досега.

В същото време морето от емоции няма да подкопае здравето, към което Девите се отнасят с голямо внимание. А черешката на тортата ще бъде една заслужена и безпроблемна почивка.