Астрологът Тамара Глоба сподели прогноза какво да очакваме от последния месец на лятото на 2023 г. Звездният специалист обещава, че август ще донесе доста неочаквани изненади, като акцентира върху една зодия.

Става дума за представители на зодиакалното съзвездие Риби.

Както разказва Глоба, Рибите ще станат любимци на август, тъй като в живота им ще има приятни промени и то в съвсем други области.

Така например в личния си живот самотните Риби ще имат възможност да завържат нови познанства. В отношенията, които вече са се състояли, Глоба препоръча преразглеждане на приоритетите.

В кариерата тази зодия също я очаква успех. Рибите ще имат финансова стабилност, както и нови възможности за изпълнение на отдавна планирано.

В същото време по отношение на здравето Глоба посъветва да се обърне специално внимание, тъй като има възможност за обостряне на хронични заболявания на фона на преумора.

Астрологът също така препоръча на Рибите да се възползват от възможността да отидат на почивка с приятели, за да разтоварят натрупаното пренапрежение, както и да се вдъхновят за нови постижения.

Отделно Тамара Глоба подчерта, че Рибите не трябва да бъдат възпрепятствани от бъдещи промени.