Руският астролог Тамара Глоба смята, че три знака на Зодиака имат какво да очакват от есента.

Още през октомври късметът ще обърне лице към тях. Може би не трябва да разчитате на голям успех, но периодът ще бъде светъл и позитивен.

Доброто здраве и финансовата стабилност ще бъдат често срещани. През октомври всички знаци трябва да слушат сърцето и интуицията си.

Овен

Звездите обещават на Овните прилив на креативност, в който ще могат да предложат много идеи и проекти, които ще бъдат успешни в бъдеще. Можете да разчитате на доверени бизнес партньори – те няма да ви подведат. Вероятни са пътувания, резултатите от които няма да ви накарат да чакате.

Тези Овни, които са планирали да отидат на почивка, ще си починат добре. В семейството ще цари признание и любов, затова представителите на знака ще могат да заразят всички около себе си с добро настроение.

Друга приятна изненада е, че отношенията с началниците ви ще се подобрят - те ще оценят дългосрочните планове на Овена.

Везни

Октомври ще донесе много положителни емоции на въздушния знак. Те ще могат да оценят любовта и мира в семейството си, а децата им ще го оценят особено. Нещата ще вървят както обикновено, без катаклизми и безредици.

В кариерата си Везните ще успеят да реализират всичко, което са планирали. Можете да разчитате на бонус или голяма печалба в края на октомври. По-добре е да работите по двойки, ще бъде по-продуктивно, смята Глоба.

Тя настоява, че Везните няма да имат затруднения с парите. Ако представителите на знака имат лоши навици, значи е време да се разделят с тях, съветва тя.

Стрелец

Представителите на знака ще се чувстват уверени и независими и на фона на вълна от добро настроение ще успяват във всичко, с което се заемат. С тази нагласа те ще успеят във всичко, което правят. И Стрелците ще успеят да се възползват от периода. Интуицията на представителите на знака ще работи с пълна сила.

Най-големите промени очакват Стрелците в личния живот. Звездите казват, че при пътуване може да започне нов романс, както и ново сътрудничество.

Те ще могат да се отпуснат и да натрупат опит и нови впечатления. Прилив на сила и енергия ще ви помогне да поддържате здравословен тонус, което ще бъде достатъчно за Стрелеца.