Руският астролог Тамара Глоба в своята прогноза за август каза, че четири знака на Зодиака са застрашени от извършване на грешни действия, които ще доведат до проблеми.

Експертcj по звездите установи какви точно опасности могат да грозят Риби, Раци, Водолей и Везни през август. Глоба даде съвет как да избегнат капаните на месеца.

Риби

Креативните и пристрастени Риби може да са в опасност да подкопаят здравето си, като бъдат твърде увлечени от друго хоби. Важно е да се обърне внимание на симптомите, които тялото изпраща, казва Глоба. Освен това, ако представителите на знака имат хронични заболявания, те трябва да бъдат прегледани от лекари.

Втората опасност е допълнителните разходи. Астрологът смята, че Рибите трябва да следят портфейла си, за да не останат без средства в момент, когато парите наистина са им необходими.

Водолей

Глоба предупреждава Водолеите за опасността от твърде много потапяне в делата на други хора. Мислете за живота си и не си вредете, като се месите в живота на другите, съветва астрологът.

Можете също така да не забравяте за себе си и да помислите за покупките си. Парите, които се натрупват от дълго време, могат да отидат в нищото, ако не мислите как да ги похарчите. Астрологът съветва да останете сами и да се успокоите, като намалите степента на обществена ангажираност.

Рак

Водният знак трябва да внимава по пътя. Ако Раците карат кола, рискуват да попаднат в катастрофа. Опасният период е началото на месеца, съобщава Глоба. Ако е възможно, шофирайте по-рядко.

Втората опасност са проблемите с жилищата. Заслужава си ремонт, периодът е подходящ за такава дейност. Напротив, ако сега не се заемете с организацията на ежедневието, има риск проблемите да се проточат.

Везни

Представителите на въздушната и рационалната зодия ще грешат при планирането, залагайки на карта емоциите, а не логиката. В резултат на това може изобщо да няма възвръщаемост на инвестициите и провалът ще се отрази на финансовото състояние на Везни.

Струва си да разчитате на външна помощ, а именно на влиятелни хора от вашето обкръжение, съветва Глоба.

Астрологът препоръчва да се обърне внимание и на личния живот. Близките до Везни явно се нуждаят от повече внимание, отколкото знакът им дава. По-късно безразличието може да се превърне в сериозни проблеми в бъдеще. Затова е по-добре да предотвратите появата им сега.