Годината на Дракона ще донесе възможност за промяна и успех на много зодии. Неспокойна и сложна, тя ще бъде щастлива за онези, които знаят как да се променят според изискванията на момента.

Щастливите знаци на годината ще бъдат четири зодии – Скорпион, Козирог, Дева и Риби. Те ще бъдат тези, които ще могат да реализират плановете си и да изпълнят мечтите си.

Риба 

Този воден знак ще може да разчита на интуицията си и да намери отговор на важни въпроси. Творческите начинания на Рибите ще бъдат насърчени от Дракона, казват астролозите, така че те спокойно могат да се заемат с нови проекти.

В личния ви живот успехът ще бъде заменен от трудности, но при всички случаи звездите ще са на страната на Рибите. Астролозите съветват да не прибързвате с вземането на решения и да се опитате да изгладите конфликтните ситуации.

Дева 

Един трудолюбив знак ще може да постави всичко на мястото си, точно както им харесва. Най-голям късмет ще имат тези, които работят в областта на технологиите и точните науки. Техните необикновени проекти ще им помогнат да напреднат в кариерата и да подобрят финансовото състояние на Девите.

Годината на Дракона ще напълни ръцете на семейните Деви. Те ще бъдат зарадвани както от своите половинки, така и от деца, които ще демонстрират творчески таланти. Основното е да действате разумно, съветват небесните експерти.

Козирог 

Козирогът ще бъде един от най-големите късметлии през новата година. Драконът ще му позволи да развие пълния си потенциал, демонстрирайки организаторски и професионални таланти. Финансовото ви положение само ще се засили и няма да е необходимо да работите, докато не се откажете от това.

Козирогът ще намери подкрепа и в семейството си. Астролозите обещават, че семейството му ще му помогне да постигне целите си.

Скорпион 

Водният знак ще има голям успех в годината на Дракона. Очаква го специален късмет. Представителите на знака имат достатъчно енергия и шансове да достигнат върховете на успеха в кариерата и да реализират своя потенциал.

Астролозите съветват Скорпионите да се запасят с решителност и постоянство, за да постигнат големи висоти, но се опитайте да не обиждате другите.

В този случай, с тяхната подкрепа, целите ще бъдат постигнати по-рано, отколкото бихте могли. Личният живот ще продължи без промени - и това ще бъде най-добрият вариант за представителите на знака.