През втория месец от лятото късметът ще влезе в живота на много зодии според китайския хороскоп. Астролозите обаче са уверени, че две от тях ще са по-успешни от останалите. Двойката щастливци ще изпитат в най-голяма степен късмета, изпратен от звездите.

Конете и Зайците ще имат успех във всички сфери на живота. През юли има място както за романтични приключения, така и за сериозни дела. Знаците ще имат време да подобрят здравето си, да създадат нови приятели и дори да се увлекат по нещо ново.

Кон (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Една от най-трудолюбивите зодии на китайския хороскоп ще може да „скача“ през целия юли като на парад. Енергията им ще е на висота, затова представителите на знака ще решават поставените задачи така, сякаш чупят орехи.

Важните цели, които стоят на професионалния им път, ще се възприемат като предизвикателства, а Конят обича да преодолява препятствията.

Животът на знака ще включва нови проекти, нови връзки, които ще породят нови идеи, които ще помогнат за разкриването на талантите на Коня. Не се страхувайте да ги споделите с близки и приятели, защото те само ще подкрепят и стимулират богатото въображение на знака.

Хобитата ще ви помогнат да разширите хоризонтите си и да намерите нов, включително романтичен партньор. А пътуването до нови места ще се превърне в прекрасен спомен за дълго време. Радост, нови хобита - всичко това ще се случи през юли. А също и възможност за разрешаване на конфликти по нестандартен начин, който знакът толкова обича.

За да избегнат здравословни проблеми, астролозите съветват Конете да не приемат присърце всички дребни проблеми и да не забравят за редовните упражнения. Това, както и здравословната диета, ще помогнат за поддържане на продуктивността и страхотно настроение. Месецът ще бъде много светъл, смятат специалистите.

Заек/Котка (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Радостните събития и личностното израстване са основните насоки на юли за Зайците. Звездите също ще им дадат прилив на енергия, така че талантите и креативността на знака ще ги изведат в центъра на вниманието на другите.

Възможността да покажете своя интелект и знания ще бъде много полезна в деловата сфера и ще донесе значителна печалба на знака.

В допълнение, Зайците могат да станат източници на вдъхновение за другите, което ще изненада самите представители на знака. Така те ще имат възможност да преоценят себе си, да развият лични качества и да обмислят нови цели и стремежи. А интуицията ще ви подскаже какви стъпки трябва да предприемете, за да достигнете нови и желани висоти.

Няма нужда да губите увереност, казват астролозите. И в личния си живот Котките ще бъдат на висота. Техният чар ще накара дори старите им партньори да се влюбят в тях, но ще има и нови обожатели, които ще накарат знака буквално да разцъфти. Срещите могат да се случат на почивка или по време на пътуване, така че нито едното, нито другото трябва да се избягват.

Хармония и радост в отношенията, обкръжение от позитивни хора, успех в професионалната сфера - отдавна звездите не са дарявали на Заека толкова голяма радост. Не трябва да забравяме да обръщаме внимание и да бъдем добри към близките, както и да мислим за здравето, като изберем курорт или санаториум, където можем да го подобрим.