Чувствата от пръв поглед не са най-често срещаното явление, но някои зодии са свикнали да се влюбват в хората по този начин. Астрологът Olga STELLA разказа коя от зодиите е най-влюбчивата.

Рак

Ракът е един от най-влюбчивите знаци на зодиака. Той може да се влюби в някого от пръв поглед благодарение на своята чувствителност и интуиция. Раците са много емоционални и открити в изразяването на чувствата си, така че съдбата често им поднася моментални съчувствия и спонтанни решения в личния живот.

Везни

Везните са зодия, която също е в състояние бързо да изпита нещо за друг човек. Везните нямат нужда от часове разговори, за да се влюбят – романтичната им натура може да го направи от пръв поглед. Но тогава тази функция обикновено им пречи, тъй като на етапа на изграждане на взаимоотношения Везните вече започват да се колебаят и да се съмняват в правилността на своето решение.

Риби

Риби е друг доста влюбчив знак, който може да плени сърцата със своята мистерия и романтични жестове. Те обичат да романтизират всеки момент от живота си и смятат всеки знак на внимание в тяхна посока за специален. Рибите също вярват в нищо случайно, поради което могат да изпитват чувства от пръв поглед.