Има имена, които даряват своите собственици с мощна енергия. Въз основа на характеристиките на женските имена, посочени на уебсайта Behind the Name, най-енергичните имена се считат:

Алина

Името Алина излъчва мощна енергия на лидерство и решителност. Жените с това име обикновено имат силен характер и самочувствие. Те са в състояние да водят и вдъхновяват другите чрез своите действия и думи.

Владислава

Това име носи енергията на мъдростта и интелигентността. Жените с име Владислава обикновено имат остър ум и аналитично мислене. Умеят да решават сложни проблеми и да намират изход от най-трудните ситуации.

Надежда

Името Надежда символизира енергията на решителността и постиженията. Жените с това име обикновено имат издръжливостта и самочувствието, за да постигнат целите си. Стремят се към успех и са готови да преодолеят всякакви трудности по пътя към него.

Валерия

Енергията на името Валери е пропита с нежност и вътрешна хармония. Жените с това име често имат способността да внасят мир и радост в живота на хората около тях. Тяхната доброта и загриженост към другите правят света по-светъл и топъл.

Яна

Името Яна носи енергията на прераждането и обновлението. Жените с това име обикновено имат способността да преодоляват трудностите и да преживяват промяната с лекота. Винаги са готови за ново начало и дават нов тласък на живота си.