Според специалистите освен всички останали фактори, като съвместимост на характерите, зодиите и имената, датата на първата среща също играе голяма роля за бъдещето на една връзка. 

За да разберете каква ще бъде вашата – успешна или пълен провал, просто трябва да си спомните кога сте се запознали;

Може да е било зима и той да ти е предложил шала си или да пиете някъде чака топло кафе, пише edna.bg.

Или да е било лято и да сте се запознали на плажа. 

Когато и да е, проверете какво бъдеще ви очаква в зависимост от датата, на която сте се запознали. 

Какво разкрива за връзката ви датата на запознанството?

Ако първата ви среща е била в периода между 23.12-20.01., то ваш покровител е земната зодия Козирог. Ето защо не би било учудващо ако връзката ви се развива прекалено бавно и дълго време криете чувствата си. И от двете страни може да има резерви и опасения. Ако някой от вас все пак успее да събори стените, то почти сигурно е, че това ще наклони везните само в положителна посока.

Ако сте се срещнали в периода между 21.01-18.02., покровител на вашата странна и неразбрана от околните връзка е Водолей. Като цяло това ще е една спокойна и хармонична любов между двама интелигентни души, които ценят взаимната си свобода. Но тя може да бъде и доста трудна за този, който се привърже и очаква твърде много.

Периода 19.02-20.03. Ваш водач е зодия Риби. Има опасност първите месеци на връзката ви да премине в дребни сплетни и напасване на характерите ви. Ако успеете да се справите с трудностите и преглътнете егото си, то тази връзка има шанс да прерасне в нещо много силно.

Период 21.03-20.04. Покровител – Овен. Доста коварен месец за запознанства. Грозят ви, освен любов от пръв поглед, спорове, обиди, неустойчивост на отношенията. Тези връзки често се разпадат.

Обикновено връзките започнали в периода, покровителстван от Телец (21.04-21.05.) са трайни и хармонични.

Период 22.05-21.06. Близнаците носят на вашата връзка люти спорове, съпътствани с чести изяснявания на отношенията. Пригответе се за една дооооста бурна любов, която обаче може да изгори и вас и партньора ви твърде бързо.

Период 22.06-22.07. Най-добрият месец за запознанства, под крилото или по-точно - щипката на зодия Рак. Душите ви са допълват в интуитивно търсене и допълване на потребностите един на друг.

В периода 23.07-22.08., покровителстван от Лъв, връзките често са здрави, сплотени и прерастват в брак.

Период 23.08-23.09. Покровител е зодия Дева. Очакват ви спорове за дребни неща, които обаче често са и причина за разпада на връзката.

Период 24.09-23.10. Покровител е зодия Везни. Връзката цели по-скоро постигането на висок социален статус, като е възможно да се води двойствен живот. Въпреки това, отношенията са много силни.

В периода между 24.10-22.11., покровителстван от Скорпион, любовта пламва бързо и е съпътствана от много страст, ревност и общо взето буря от емоции.

Период 23.11-22.12. Стрелец предвещава наличието на силни чувства и потребност от сдобиване с потомство.