Астролозите посочиха три зодии, за които предстоящият сезон ще бъде период на промяна и нови възможности.
 
Според Мария Кузменко зодиите, на това лято ще донесе нови възможности и предизвикателства и които могат коренно да променят посоката на живота, са Овен, Дева и Риби.

Овен

Емоционалната сфера на живота на Овните ще бъде много интензивна това лято. Възможни са драматични промени в личните отношения - нова страстна любов, предложение за брак или, обратно, болезнена раздяла. Овните ще слушат интуицията си и ще следват сърцето си. Не се страхувайте от промяната, дори и да изглежда страшна. Не забравяйте, че зад затворени врати ви очакват нови възможности за щастие. Близки приятели и семейство ще осигурят подкрепата, от която се нуждаете през това време.

Дева

За Девите предстои благоприятен период за укрепване на финансовото благосъстояние. Възможно е значително увеличение на доходите, получаване на изгоден договор или успешна инвестиция. Въпреки това, заедно с нарастването на богатството, е важно да не губите пестеливостта и благоразумието, присъщи на Девите. Планирайте разходите си разумно и не харчете безразсъдно. Разумно е да инвестирате част от средствата в бъдещето. Възможност за голяма покупка може да се появи на хоризонта - нов дом, кола или мечтано пътуване. Важно е да претеглите плюсовете и минусите, преди да вземете решение.

Риби

Това лято Рибите ще усетят силен прилив на енергия и мотивация за кариерни постижения. Благодарение на своята упоритост много Риби ще постигнат значително професионално израстване. Може би повишение, отваряне на собствен бизнес или стартиране на амбициозен проект. Все пак не забравяйте за баланса между работата и личния живот, за да избегнете прегаряне. Не забравяйте да отделите време за любимите си хора и релакс.