8 април, денят на Слънчевото затъмнение, отбеляза края на пролетния коридор от затъмнения по оста Овен-Везни, който донесе много промени в живота на всеки от нас. В същото време за момента все още не знаем как точно е повлиял важният период на представителите на зодиите и четирите елемента. Нека да разберем на кои знаци затъмнението донесе финансов успех, който може да се очаква през май.

Овен

Таро прогноза за пари за Овен през май 2024 гЦял екран
 

Овните могат да очакват умерени печалби и късмет в получаването на необходимата информация навреме. Предстои ви спокоен период, който няма да е значителен, но и няма да донесе сложни трансформации. С една дума, май 2024 г. е спокоен и умерен период за вас, най-вероятно в много сфери на живота.

Таро прогноза за пари за Талци през май 2024 гЦял екран
 

Телецът трябва да бъде търпелив и далновиден през целия период на май 2024 г. Може да очаквате различни неприятни изненади в областта на финансите: отказ за изплащане на дългове, предложения от измамници, неочаквани разходи. Освен това трябва да очаквате някаква настройка от близките си.

Близнаци

Таро прогноза за пари за Близнаци през май 2024 гЦял екран
 

Близнаци и Телец имат подобни ситуации. Близнаците могат да прочетат прогнозата за зодиакалните си съседи по-горе или просто да приемат факта, че май 2024 г. за Близнаците далеч не е най-добрият период за харчене и пазаруване и отчаяни приключения с пари. Може би сте пряко повлияни от Меркурий в знака Риби (знакът на падането му).

Рак

Таро прогноза за пари за Рак през май 2024 гЦял екран
 

За Раците месец май ще започне с победоносно шествие във финансовите аспекти. Ще има добри приходи или голям транш. Вярно е, че третата десетдневка на май ще ви доведе до известна стагнация по отношение на парите. И така, пригответе се за активност през първата и втората декада на периода.

Лъв

Таро прогноза за пари за Лъв през май 2024 гЦял екран
 

За Лъва ситуацията е точно обратната: първите 2 декади на месеца ще ви накарат да се тревожите, но третата ще донесе добри приходи или наистина печеливш проект, важен договор, изплащане на дълг, за който отдавна сте забравили, и други възможни удоволствия в областта на финансите.

Дева

Таро прогноза за пари за Девите през май 2024 гЦял екран
 

Деви, изобилието и обновлението буквално „тичат” към вас! Вероятно вашето благополучие ще се прояви в живота ви чрез семейни връзки или чрез взаимодействие с вашия кръг от приятели или бивши колеги. С една дума, трябва да хванете късмета за опашката навреме и всичко ще бъде във вашите ръце.

Везни

Таро прогноза за пари за Везни през май 2024 гЦял екран
 

Май ще донесе временно увисване на Везните и дори някакво отшелничество по отношение на финансите. Във всеки случай, така ще започне този месец за представителите на знака. Втората десетдневка на месеца обаче ще покаже нови перспективи, а третата - добър договор или изгодно запознанство. За Везните май ще бъде месец на важни начинания.

Скорпион

Таро прогноза за пари за Скорпиони през май 2024 гЦял екран
 

Скорпионите ще се борят да избият голяма сума пари или дългове от миналото. По-голямата част от май ще бъде изразходвана за този процес. Но резултатът ще надмине очакванията: очаква ви истинско Асо пентакли! (големи пари).

Стрелец

Таро прогноза за пари за Стрелец през май 2024 гЦял екран
 

Стрелците ще имат много работа, която ще ги поеме изцяло. Понякога Стрелецът ще се насочи към развлеченията, но всичко това няма да донесе големи суми пари на представителите на знака. Освен това Стрелец има възможни бизнес пътувания: ще имате печеливши пътувания, независимо какви.

Козирог

Таро прогноза за пари за Козирози през май 2024 гЦял екран
 

Козирозите ще бъдат изправени пред въпроса за връщане на дългове или важни и не най-приятни задължения. Ще се забавлявате много и вероятно ще се опитате да запазите главата си и от двете страни, когато става въпрос за работа. Може да ви бъде предложена втора работа или работа на непълен работен ден: не отказвайте!

Водолей

Таро прогноза за пари за Водолей през май 2024 гЦял екран
 

Водолеи, очаква ви не най-приятният период откъм пари! Възможно е дори да има опити за обир или кражба от магазин. Грижете се за документите си и бъдете внимателни към портфейла и банковите си карти.

Риби

Таро прогноза за пари за Риби през май 2024 гЦял екран
 

Рибите най-после ще поемат контрола върху финансовата ситуация и дори ще успеят да направят добри пари. Вярно е, че третата десетдневка на месеца ще донесе стагнация по отношение на парите. Възможни са успешни командировки или запознанства с нови хора, които ще се окажат много перспективни.