От понеделник, 25 март 2024 г., в деня на Лунното затъмнение, започва периодът на коридора на затъмненията, който ще продължи две седмици и ще завърши със Слънчевото затъмнение на 8 април. Според традицията този период е конфликтен и труден, освен това е кармичен и напрегнат. Кои от представителите на зодиакалния кръг ще се чувстват добре през този необичаен етап от 2024 г.

Овен

Прогноза на Таро за периода на коридора на затъмнението през март-април 2024 г. за ОвенЦял екран

Очаква се Овните да се тревожат за своите партньори и деца. Възможни са съдбоносни запознанства, водещи до създаване на семейство, и не е изненадващо: в крайна сметка коридорът на затъмненията ще се проведе точно в този знак. През тези две седмици за Овните е възможна голяма сума пари.

Телец

Прогноза на Таро за периода на коридора на затъмнението през март-април 2024 г. за ТелецЦял екран
 

Пред Телците ще стои въпросът за семейството или създаването на семейство. Излизате от продължителен неприятен период и се стремите към мащабен позитив, на който дори не сте разчитали. В живота ви ще дойде важно обновяване и нулиране. Ще има и радостни събития, празници, партита и пътувания до места за забавление.

Близнаци

Прогноза на Таро за периода на коридора на затъмнението през март-април 2024 г. за БлизнациЦял екран
 

Близнаците ще видят важността на работните въпроси и процеси. Конфликти и борба за място под слънцето. Мъжете ще избират между две жени, жените ще решават нещата с приятели или роднини. През този период ще трябва да съберете воля, за да заемете ръководна позиция.

Рак

Прогноза на Таро за периода на коридора на затъмнението през март-април 2024 г. за РакЦял екран
 

Раците ще получат добра сума пари и големи притеснения за бъдещи перспективи. Разочарования в отношенията или конфликти с партньори. Възможно е да изпитате пренапрежение поради прекомерна отговорност. Спестяване на пари и чести пътувания, командировки, посещения на гости или пътувания до места за забавление.

Лъв

Прогноза на Таро за периода на коридора на затъмнението през март-април 2024 г. за ЛъвЦял екран
 

Плановете или планираното пътуване на Лъвовете внезапно ще бъдат нарушени. Представителите на знака могат да се чувстват обвързани и несвободни. Възможни парични загуби. Но през втората седмица много ще се подобри и стабилизира. Животът ще се нормализира.

Дева

Таро прогноза за периода на коридора на затъмнението през март-април 2024 г. за ДевитеЦял екран
 

Девата вероятно ще се провали с обещаващ договор, но само за да получи още по-изгоден договор или предложение. През този период ще преживеете важни промени в живота си и няма да ви е лесно. Но определено ще бъдете възнаградени!

Везни

Таро прогноза за периода на коридора на затъмнението през март-април 2024 г. за ВезниЦял екран
 

Везните ще трябва да напуснат зоната си на комфорт и да изпитат известно разочарование от обичайния ход на събитията. През този период ще ви завладеят страхове и притеснения. Това не е странно: затъмненията ще се случват по вашата ос - Овен - Везни. Избягвайте конфликтите, не решавайте нищо през този период, пазете баланс.

Скорпион

Прогноза на Таро за периода на коридора на затъмнението през март-април 2024 г. за СкорпионитеЦял екран
 

Скорпионите са изправени пред тежки кармични уроци и дори удари на съдбата. Може да преживеете предателство от любим човек в този период или силна кавга с децата ви. Трябва да вземете трудни решения.

Стрелец

Прогноза на Таро за периода на коридора на затъмнението през март-април 2024 г. за СтрелецЦял екран
 

Някои източници на доходи на Стрелците ще бъдат затворени, но някои ще се появят и дори ще ги направят щастливи. Вашата ценностна система и критерии за приоритети ще се променят силно през този период. Вярно, ще има разочарования: очаква ви влакче в увеселителен парк - дръжте се здраво!

Козирог

Таро прогноза за периода на коридора на затъмнението през март-април 2024 г. за КозирозитеЦял екран
 

Козирозите могат да очакват трудности със семейството си, усещане за „блато“ и силно желание да избягат от него. Ще почувствате, че сте „прегорели“ от напрежение през тези две седмици, но всичко ще завърши добре: охлаждане и помирение с обкръжението ви.

Водолей

Прогноза на Таро за периода на коридора на затъмнението през март-април 2024 г. за ВодолейЦял екран
 

Водолеите ще трябва да се тревожат за децата и новите проекти, необходимостта да защитават територията си и непреодолимото желание да запазят своята. Очакват ви две седмици страхотни преживявания, които в крайна сметка ще бъдат разрешени положително.

Риби

Таро прогноза за периода на коридора на затъмнението през март-април 2024 г. за РибиЦял екран
 

Рибите може да се разведат с партньора си или да се разделят с колеги по проекти. Във всеки случай ви очаква рязка промяна на посоката в живота. Нови запознанства, нова работа или нови проекти и всичко това на фона на сериозен нервен стрес.