Мечтана работа може би вече е разкрита. Бизнесмен и милиардер предлага да плаща на щастлива двойка £160 000 (183,713 евро) годишно, за да живее на частния му карибски остров. Офертата е за работа на пълен работен ден.

Двойката трябва да наблюдава и поддържа един от Британските Вирджински острови, част от Карибските острови, както и да популяризира трансформацията му от строителна площадка в луксозен рай.

Неговите постоянни жители и инфлуенсъри трябва да споделят опит от живота на „площадката на милионера“ в социалните медии.

Изискването е кандидатите да изпратят видеоклип в TikTok, който да бъде прегледан от медийния екип на собственика.

Името на островът се пази в тайна. Перфектните кандидати трябва да имат много опит в областта. Те също така ще бъдат натоварени да управляват работата на съоръженията и събитията, докато проектът бъде завършен, за да могат инвеститорите и гостите да пристигнат преди края на 2024 г.

Джордж Ралф Дън от агенцията за подбор на Феърфакс и Кенсингтън също се стреми да привлече кандидати за своята компания. Той смята, че ще бъде трудно да се намерят хора с опит с толкова луксозно място и умения за въздействие над зрителите.

Той твърди, че работата със заплата от 160 000 британски лири дава възможност на двойката да направи острова свой и се пошегува, че би кандидатствал, ако не е натоварен със задачата да намери идеалните кандидати.

„Ще трябва да преместят целия си живот на новото място, но това е страхотна работа, заради която да промениш живота си.

„На островите наоколо има имения Ричард Брансън и Лари Пейдж, така че тази област е детска площадка за милиардери. Собственикът иска да подчертае красотата на мястото и това е огромна част от тази роля. Те ще трябва да го заснемат и след това да оставят свой собствен отпечатък върху това как всичко изглежда и работи,“ допълва Дън.

Превод: GlasNews.bg