Кой не иска да отиде на ваканция и да не мисли за нищо друго, освен за почивката и времето с любимите си хора? Хубавото е, че на Българското Черноморие можете да съчетаете пълноценния отдих с красотата на нашата природа. 

Ако изберете семеен хотел Империал Резорт ол инклузив, ще намерите своето дългоочаквано спокойствие – няма да се наложи да търсите ресторант или забавления извън хотела. Но нека обърнем по-голямо внимание на причините да изберете хотел ол инклузив в Слънчев бряг за семейната си почивка на морето.

Защо да изберете Слънчев бряг?
На Българското Черноморие има един курорт, който е сред лидерите на ол инклузив офертите – Слънчев бряг.  Някои от затворените комплекси в тихата му част предлагат изгодни оферти за семействата. Те включват изхранване, занимания за децата и възрастните, басейни и разбира се, близост до плажа. 


Има два вида ол инклузив пакети:


Стандартен All Inclusive пакет – включено е изхранване, но без алкохолни напитки. Могат да се използват 
Ultra All Inclusive пакет – включена е храна и вносни и български алкохолни напитки.

В някои от добрите комплекси за семейна почивка в Слънчев бряг, като HI Hotels Империал Резорт,  ще се погрижат за доброто ви настроение с незабравими тематични вечери. Очакват ви вкусна храна, приятна музика и игри. 

Защо е удобно да имате включено хранене в офертата за настаняване? 
Можем да ви отговорим и с една дума – удобство. Не е нужно да търсите ресторант, както и да ходите на 2 км от хотела, за да хапнете вкусна храна. В HI Hotels Империал Резорт можете да се насладите на вкусни закуска, обяд и вечеря от световната кухня.  

Какви развлечения има в ол инклузив пакетите в Слънчев бряг?
В ол инклузив пакетите са включени забавления за малки и големи в басейните и джкузито. За децата обикновено има сплаш зона за игри. Разбира се, в близост до басейните има и спасител, който ще се грижи за безопасността на всички. 

На разположение на гостите на такъв тип комплекси има детска площадка и детски кът с опитни аниматори. Детската дискотека също не е за изпускане. Така децата не само ще се забавляват и ще създават нови приятелства, но и вие ще можете да се отдадете на спокойна почивка. 

За възрастните също забавленията са безкрайни. На територията на HI Hotels Империал Резорт ще можете да играете плажен волейбол или да се отдадете на денс фитнес, дартс и др. Аква фит активностите също са много предпочитани от гостите на хотела. 

Не е нужно да пътувате до другия край на света, за да намерите красиво място за семейната си почивка. На пешеходно разстояние от Несебър, в Слънчев бряг, можете да избягате от шума и грижите си. Хотел Империал Резорт е правилното място за вашата ол инклузив ваканция.