Мургавите ни събратя като че ли превзеха тази година Слънчев бряг, оплакват се туристи, който са решили да прекарат летните си отпуски по плажовете на курорта.

Почти няма хотел, в който да няма отседнали роми, които работят на запад, понатрупали са малко пари и са дошли да ги изхарчат в тузарските хотели на първа линия.

Освен от невъобразимата гюрултия, която тълпите предизвикват на плажа, вечерно време те си спретват празненства пред хотелите, току на плажната алея, и така втрещяват с поведението си не само нашенците, но и чуждите туристи, които са избрали да отмарят на Слънчака.

За едни е атракция – невиждана и нечувана, а за други кошмар, от който няма заспиване. Такава е и ситуацията, разиграла се пред един от хотелите в курорта "Чайка".

Само преди два дни подпийнали наши събратя си спретват хоро пред хотела, за капак си пускат от колона и кючеци, за да продължат купона, обилно полят от алкохол, разказват пред GlasNews.bg свидетели на случващото се.

Изпращат ни и два клипа, за да се убедите и Вие, че ромската фиеста е гръмогласна. Вижте!

От управата на комплекса настояха пред GlasNews, че не желаят да влизат в диалог с медиите - дали пред техния хотел е имало ромски празненства.

"Разговорите не стават така, по телефона. Знаете как се случват, нали? Проключвам да говоря с Вас", отсече управителката на "Чайка" Елена Николова.

Вероятно г-жата е подразнена, че купоните стават достояние на журналистите, но нали искаме да имаме достойно българско лице на туризма. Така ли ще го отстояваме?