Стюардесите прекарват дните си в пътувания по света и отседнали в хотелски стаи, така че когато споделят съвети за пътуване, е редно ние да ги слушаме. 

Членът на кабинния екипаж Естер, която лети с KLM, редовно споделя трикове в TikTok и преди време тя отправи предупреждение за летовниците.

В краткия клип нидерландската стюардеса призова гостите на хотела „винаги“ да хвърлят бутилка вода под леглото, когато за първи път влязат в хотелска стая, за да „проверят дали никой не е под леглото, без да гледат“.

Идеята е, че ако бутилката „не излезе от другата страна“, тогава може да искате да проучите допълнително, като накарате член на персонала или спътник от вашата група да я разгледа с вас, пише "Mirror".

Ако обаче бутилката изскочи от другата страна на стаята, можете да продължите както обикновено.

Естер не е единствената стюардеса, която е споделила своите трикове, за да определи дали имате неканени гости.

Деми Бонита от Испания разкри, че има подъл хак, за да провери дали някой е бил в хотелската ви стая, докато сте били навън, което тя сподели със своите 70 000 последователи в TikTok.

Поставете табелката „Не безпокойте“ между вратата и касата, за да можете да забележите дали някой е бил в стаята ви“, посъветва тя.  Носейки униформата си на стюардеса, тя демонстрира техниката на плъзгане на пропуска между вратата и стената, преди да я затвори. „Един час по-късно никой не е бил тук“, добави тя, след като излезе и се върна в стаята.

Междувременно друг член на кабинния екипаж обясни, че прави четири проверки всеки път, когато се регистрира в нов хотел, преди да се настани в стаята си. 

Това включва гледане къде хората могат да се скрият и проверка на „всичко, което не мога да видя директно – врати, завеси, големи шкафове, под леглата и др.“. 

Превод: GlasNews

 

@esthertravels After much asking Part 2! ???? #hotelhacks #hotel #hacks #blowthisup #myklmmoment #klm #klmcrew #crewklm #klmairlines #klmroyaldutchairlines #flightattendant #stewardess #workingmode #cabincrew #cabincrewlife #cabincrewgirls #flightattendantlife #aviationlife #aviation #uniform #royalbue #tiktok #viralvideo #viral ♬ Players - DJ Smallz 732 - Jersey Club Remix - Coi Leray