Очевидно певицата Диона е успяла да загърби доста бързо изцепката си зад волана и да продължи напред. Нямаме предвид с колата, а с творчеството си. Малко след като кръвната проба на певицата потвърди употребата на кокаин, тя най-невинно се обърна към почитателите си с важна молба:

"Дайте ми идеи за заглавие на новата песен. Излиза до няколко дни. Най-харесвания коментар печели. ПС: Песента е рап, обещала съм ви от сто години…".

Непукизмът на фолк певицата не се хареса особено на хората и доста от тях коментираха негативно поведението й. Едни са учудени от "безсрамието" й и от липсата на морал, а други иронично й предлагат заглавия на новата й песен, намекващи за вредните й навици. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DIONA ????????❤️ (@diona_alpha)

Припомняме, че Денислава Сашова (Диона) беше спряна за проверка във вторник на столичния булевард „България”. След като полевият тест показал наличие на наркотици, полицаите са я арестували и отвели в Шесто РУ. Кръвната проба на певицата Диона е потвърдила употребата на кокаин, а тестът на урината ѝ е отчел кокаин и марихуана.

Междувременно Софийската районна прокуратура привлече Диона към наказателна отговорност за шофиране след употреба на наркотични вещества. Тя беше пусната от ареста под парична гаранция от 5000 лв.

“Не бързайте да ме заклеймявате, съдите и обвинявате! Не знаете много неща за личния ми живот, за здравословното ми състояние, за мен като цяло. Съдействала съм на органите на реда, както е редно”, написа вчера Диона в профила си в социалната мрежа Instagram.

Припомнете си още, че пред GlasNews.bg Диона категорично заяви, че не е шофирала под влиянието на забранени субстанции. Тя се оправдава, че е пила лекарства срещу грип.

“Няма такова нещо! Никога не съм шофирала под влияние на каквото и да било”, каза тя.

Повече по темата:

Арестуваха певицата Диона, шофирала след употреба на наркотици

Пуснаха под парична гаранция певицата Диона

Диона проговори след ареста, пила лекарства

Диона проговори в Instagram: Не бързайте да заклеймявате, не знаете много неща!

Потвърдено! Разкриха резултатите от кръвната проба на Диона