Синът на Софи Маринова се е сгодил преди дни. Купонът е бил в Етрополе, където е родният дом на певицата.

На разпространени кадри в мрежата се вижда празненството пред блока. За събирането ромската перла е наела духовия оркестър в нейния роден град.

"Празнуваме честността на булката. При сватовете сме. Другата седмица е годежът", обясни пиарът на Софи в клипче, показващо веселбата.

За събитието Софи Маринова е избрала да се облече в дълга рокля с червен цвят, комбинирана със златни накити.

Фолк звездата Роксана не пропусна да отправи поздрав към Софи и бъдещото младо семейство: "Честити да сте ми! Честита радост мила моя Софи. Бъдете здрави, благословени и щастливи. На сватбата ще съм там. Мангава тут".

Сватбата на Лоренцо и избраницата му Мария ще е на 25 ноември.

Наскоро Софи Маринова разкри, че е Лоренцо е поднесъл годежен пръстен на своята дългогодишна приятелка Мария, когато и тримата били на почивка в Дубай.

"През втората седмица в Дубай дойде Лоренцо с жена му. Мария се казва. Те от малки се познават и Лоренцо каза: "Аз ще се женя". Той й предложи брак на частното сафари – пръстенче, всичко, както трябва… Ние се разплакахме от щастие. То толкова хубаво… Сега Лоренцо два-три дена звъни и вика: "Мамо, искам си годеж, ама цигански – с музика, с ядене, с пиене… Той това вика: "Ох, защо ти казвам всичко на тебе, всичко издаваш", разказа Софи в средата на месец март.

Синът на звездата Лоренцо и приятелката му вече живеят заедно под един покрив.

"Момичето го познаваме. Живее до нас. Много е миличко", обясни още Софи и отсече: "Която жена обича Лоренцо, и аз я обичам".