В телевизионно интервю поп фолк певицата Роксана заяви, че колежката ѝ Диона е много уплашена и притеснена.

Двете изпълнителки са приятелки и са се чули по телефона тази сутрин.

Припомняме, че Денислава Сашова (Диона) беше спряна за проверка във вторник на столичния булевард „България”. След като полевият тест показал наличие на наркотици, полицаите са я арестували и отвели в Шесто РУ. Кръвната проба на певицата Диона е потвърдила употребата на кокаин, а тестът на урината ѝ е отчел кокаин и марихуана.

“Аз обаче съм против така да се натискат хората, както направиха с Диона. В първия момент реакцията ми беше много бурна, много гневна, но после си казах: “Всички сме хора, всички сме грешни”. В такива моменти не трябва да си говорим грозно. Какво ще спечелим като я обидим?”, добави Роксана.

Роксана сподели, че Диона е разумен човек и призна, че е изненадана от ситуацията. Категорична е, че колежката ѝ не употребява наркотици. Тя добави още, че е голям противник на дрогата - дори наскоро казала на 22-годишния си син: “Това, мамо, е отрова, и ако вземеш, ще умреш”.

“Никога не съм била свидетел и преди това да е шофирала в такова състояние. Тя знае аз колко съм против това нещо. На парти да си пийне алкохол - да, но за по-страшни неща не съм чувала”, заяви Роксана в ефира на Нова.

Изпълнителката сподели, че съвсем скоро ще се срещне с Диона и ще “говорят на дълго и широко за случилото се”.

“Тя е много разумен човек. Всички сме хора и грешим, важно е да си взимаме поука. Диона беше разстроена от случилото се”, уточни още приятелката на Диона.

Междувременно Софийската районна прокуратура привлече Диона към наказателна отговорност за шофиране след употреба на наркотични вещества. Тя беше пусната от ареста под парична гаранция от 5000 лв.

“Не бързайте да ме заклеймявате, съдите и обвинявате! Не знаете много неща за личния ми живот, за здравословното ми състояние, за мен като цяло. Съдействала съм на органите на реда, както е редно”, написа вчера Диона в профила си в социалната мрежа Instagram.

Припомнете си още, че пред GlasNews.bg Диона категорично заяви, че не е шофирала под влиянието на забранени субстанции. Тя се оправдава, че е пила лекарства срещу грип.

“Няма такова нещо! Никога не съм шофирала под влияние на каквото и да било”, каза тя.

Повече по темата:

Арестуваха певицата Диона, шофирала след употреба на наркотици

Пуснаха под парична гаранция певицата Диона

Диона проговори след ареста, пила лекарства

Диона проговори в Instagram: Не бързайте да заклеймявате, не знаете много неща!

Потвърдено! Разкриха резултатите от кръвната проба на Диона