Броени часове ни делят от празничните дни на Бъдни вечер, Коледа и Нова година. Малки и големи с трепет ще отворят подаръците под елхата, а край трепезата ще се съберат най-скъпи хора.

Празничното настроение е налице из цялата страна. Граждани дори видяха Дядо Коледа, който вместо шейна с елени е яхнал скутер. Мъжът в костюм на Добрия старец е забелязан във Варна.

"Очаквайте по домовете скоро...Тръгна!,  шегува се Сис С.

Истината и само истината… Кой е добрият белобрад старец Дядо Коледа?

Настроение не липсва и в градския транспорт на морския град  В един от автобусите се вижда най-различна украса, съставена от гирлянди, плюшени играчки и кукли на Дядо Коледа. Гледката радва местните, а снимка на гледката, споделена в мрежата, се радва на стотици положителни реакции.

Коледният дух завляда хората още в началото на декември. Дни след първия ден на последния месец шофьор, преобразен като Добрия старец, возеше столичани с рейс. А в Пловдив съседи преобразиха общата площ с помощта на елха и украса.

За нещастие по празниците прогнози за снеговалеж у нас са несигурни. Шансът да завали празнично в последните три десетилетия е под 50% за вътрешността на страната и още по-малък по Черноморието.

Въпреки това, празникът ще е налице, когато има настроение, а моментът е споделен с любими хора.

Дядо Коледа кацна на летище Пловдив, раздаде подаръци ВИДЕО

 

Дядо Коледа кацна на летище Пловдив, раздаде подаръци ВИДЕО