За пореден път приятели, роднини и близки на зверски убития Димитър Малинов излязоха на протест в Цалапица. Вече повече от два месеца те настояват за справедливост, каквато според тях до този момент не са получили.

След като миналата седмица хората се събраха на предполагаемото лобно място на 24-годишния Митко, разкрито в разследване на Тина Ивайлова, днес майката на Митко разказа потресаващи факти: синът й, който е бил висок 1,80 м и е бил 80 кг е заровен в дупка 80 см дълга и 40 см висока. "Как е бил наврян? Не искам и да си го помислям!", каза пред събралите се майката на покойното момче Атанаска Бакалова.

И тя, и всички в Цалапица продължават да настояват и тримата участници в смъртта на сина ѝ да си понесат отговорността наравно.

"Аз съм Митко и няма да мълча" продължават да скандират хората на Цалапица, търсещи истината за погубения млад живот.

В момента всички събрали се в селото правят подписка за изселване на близнаците и семейството им. Хората вече се събраха пред къщата на близнаците Валентин и Борислав Динкови, които до този момент са задържани за помагачество при убийството му. "Излизайте, убийци!", призоваха с мегафон те, изразявайки и неодобрението си от факта, че семейството на близнаците са пазени от полиция, за което плащат пак те - потърпевшите от тях.

"Няма държава, няма правосъдие! Затова взимаме нещата в свои ръце", обявиха хората от Цалапица.

Очаквайте подробности!

Още за жестокото убийство четете тук:

Хронологията на едно жестоко убийство ВИДЕО