Столичанин издирва информация за странните щети, които открил по стъклото на личния си автомобил. На кадри, илюстиращи случката, се вижда пукнатина, която е с кръгла форма. Мъжът подозира, че тя е резултат или от стрелба с въздушна пушка, или от хвърлен камък.

Станислав З. разказва, че действието се разиграло в столичния квартал "Стрелбище". Машината му била оставена на паркинг, намиращ се на улица "Нишава", край блоковете с номера 118 и 116.

"Само аз ли съм потърпевшият? Ако някой се познае, да пише на лично да се разберем къде е проблемът", пише мъжът в една от столичните групи.

"Познавате ли я?": Мъж разнася флаери със СНИМКИ на жена, варненци са потресени

Граждани алармират, че също са ставали потърпевши от подобни деяния. Някои от тях, извършени преди десетилетия, но други съвсем "пресни". Столичани алармират да се подава сигнал до компетентните органи, за да се разкрие мистерията.

" Какво намерихте? И ние в нашия блок стояхме с дупка от стрелба в прозорец на входа трийсет години, докато не сменихме дограмата. Все се намира по някой откачалник. Дано само никой не се озове на пътя на стрелеца, пък дори да е камък", пише Светла А.

Убиха домашно куче, влачиха го с кола СНИМКИ

"Преди около месец имаше подобен инцидент с кола на паркинга на "Нишава" 114. Дупките бяха от сачми", добавя Ани Т.

Вижте и целия сигнал на потърпевшия столичанин:

"На паркинга на улица "Нишава" 118, 116.  Явно има стрелец с въздушна пушка или някой, който си "играе" с камъни.
Само аз ли съм потърпевшият? Ако някой се познае, да пише на лично да се разберем къде е проблемът."