Пострадалата при тежък удар варненка изрази благодарности към своите съграждани, помогнали й при инцидента. Тя изпрати послание и на водачът, който я е блъснал.

Ударът е станал до Аксаково, на пътя за Добрич, посочват очевидци.

"Пиша с надеждата, че огромната ми благодарност ще стигне до всички хора, които вчера ми помогнаха в Аксаково. Мили хора толкова много Ви благодаря. Бъдете здрави и добрината да Ви се връща стократно. Мило момче, което ме блъсна желая ти здраве. Единствено не разбрах, защо ме остави в колата без да ми помогнеш, а за теб беше по- важно какви са твоите поражения по автомобила ти. Не ме попита дали съм добре, никаква човечност. Понатрошиме, но ще мине. Жива съм!", пише Антонина Василева.

Тежка катастрофа с такси край Аксаково СНИМКИ

Варненци посъветваха жената да не бъде толкова снизходителна към водачът на таксиметровия автомобил предвид случилото се.

"Не зная доколко трябва да сме толерантни и прощаващи на таксиджиите, толкова агресивни и неадекватни са голяма част от тях.Безотговорността им и нашата липса на изискване за сигурност и професионализъм не е добра тенденция. Успех в оздравяването , госпожо.", пише Катя М.

"Не проявявайте благородството да оставите без последствия виновника, от опит знам, че не е възпитателно!! В подобна ситуация бях есента и по трудния начин разбрах, че да съм възпитана е в мой ущърб!", добавя Павлина К.

Повечето потребители пожелаха бързо възстановяване на жената.

Снимки: Росица Желязкова, Николай Димитров