Началото на новата 2020 г. ще ви принуди да се концентрирате върху решаването на финансови проблеми (между другото, не непременно на нашите) и изясняване на отношенията с другите. Изненадващо, напрегнатите диалози с леки признаци на скандал дори ще ви доставят удоволствие, защото вие Скорпионите сте фенове на отстояването на справедливостта. Развивайки се по такъв неочакван начин, в края на януари най-вероятно ще започнете да реализирате някакъв дългоочакван бизнес проект. Очакват ви командировки, бизнес срещи и познанства, както и вдъхновяващи корпоративни партита.

През първата половина на годината, като започнете от януари, страстта към работата ще намали леко градуса в личния ви живот, но в началото на пролетта трудовата активност ще се забави и лесно можете да върнете романтиката в отношенията с партньора ви. Големите котки, които ходят сами, най-накрая ще намерят чифт. Въпреки това, колкото и да сте омаяни от нова връзка, опитайте се да не мислите за сватба. Започнете ли да насилвате събитията - рискувате да изплашите предмета на своето обожание и да пропуснете шанса за дългосрочна връзка.

През втората половина на Годината на Металния плъх семейството ще дойде на първо място. Което, уви, не само ще ви зарадва, но и ще ви разстрои. По-възрастните роднини ще ви донесат най-много проблеми - няма да искат да правят дори и най-малките отстъпки. Отговорете на упорството им с повишена грижа и внимание - и компромис ще бъде намерен. В началото на лятото си струва да ограничите физическата активност и да не прекалявате с работата, но можете да си позволите няколко допълнителни парчета торта: излишните калории ще изгорят без следа.

В началото на декември Скорпионите внезапно ще се отегчат. Това може да ви тласне към приключения. Не че това начинание ще бъде неуспешно, но е малко вероятно да получите удовлетворение от неговите резултати. Най-добрият изход от ситуацията е да учите. Дори и да сте далеч от това, получаването на нови знания ще ви помогне да разнообразите живота си и да повишите нивото на благополучие. Сърдечните дела ще угодят на стабилността, а децата - на независимостта. Ако отдавна мечтаете за домашен любимец, но се страхувахте да реализирате плановете си - продължете: намерете истински приятел, който ще ви възнагради с любов и преданост.

Любовен хороскоп за Скорпион 2020 г.

Като цяло за любовния живот на Скорпионите годината изглежда доста хармонична. Звездите ще ви дадат радостно очакване: може би ще забременеете или ще решите да имате деца със съпруга си, за което отдавна мечтаете. Така или иначе, ще разсъждавате много по темата за майчинството, и то в много положително оцветени, ярки цветове, дори ако преди това сте били истинско дете. Вашият емоционален фон ще бъде много по-спокоен и умиротворен от миналата година, когато трябваше да похарчите много умствена енергия.

За семейните Скорпиони - тази година трябва да отделяте повече време един на друг. Това важи особено за тези, които са се запознали с любимия човек миналата година. Сега имате труден етап на смилане на знаците, вашите аури и етерни тела активно си взаимодействат помежду си. За да подсилите любовта си, можете да опитате да развиете способността да общувате невербално - например научете се как да завършвате фразите един след друг. Този период е много важен в любовните отношения, изисква спокойствие и тишина. Не намесвайте в личния си живот активни приятели, които ще се борят да ви канят на гости или пътуване.

Повечето свободни Скорпиони ще пристъпят в 2020 г. опустошени. Може би току-що сте завършили една много трудна и болезнена връзка за вас, така че изобщо не ви е до нови романи. На всички опити на представителите на противоположния пол да ви поглезят, ще реагирате толкова остро и негативно, че бързо ще обезкуражавате всички господа да ловуват, дори да ви приближат. Ако обаче някой от бившите ви приятели започне да се грижи за вас - онзи, който не е успял да ви спечели досега - тогава той има шанс да украси самотата ви. Или може би дори да спечели сърцето ви!

Хороскоп за кариера и финанси за 2020 г. за Скорпион

Разходите през 2020 г. рискуват да се окажат повече от приходите. Но все пак ще има периоди през годината, когато финансовото положение неописуемо ще ви радва. Големи финансови приходи могат да се очакват през април, септември и декември.

Звездите със сигурност ще ви покажат нов начин за попълване на бюджета през втората половина на януари. Съгласете се с офертата, която ще получите през този период. Този път ще се контролира от аспекта на планетите, който предсказва сключването на договори при изгодни за вас условия.

Малка загуба на пари е вероятна през май. Ставайки по-скоро разсеяни, случайно ще платите повече, отколкото ви е необходимо, ще забравите промяната или ще закупите грешен продукт, за който сте отишли в магазина. Подобно поведение не е типично за представителите на вашия знак, за щастие този странен период е малко вероятно да продължи повече от месец. Бъдете особено внимателни за разходите в последната седмица на месец май.

От края на май до края на август се очаква участието в печеливш проект, който не е свързан с основното място на работа. Познати ще ви помогнат да стигнете до ръководителя на проекта и това най-вероятно ще се случи случайно.

Есента е време за разходи в името на срещи с влиятелни и правилни хора. Не щадете пари, за да стигнете до подходящи събития. През втората половина на септември, ако е необходимо, актуализирайте гардероба и посетете стилиста. Всичко, което харчите през този период, впоследствие ще бъде възстановено стократно. Така че през втората половина на октомври с появата на спонсор вероятно ще може да направите голяма инвестиция в развитието на вашия бизнес.

През ноември ще бъде разумно да започнете да научавате нещо ново. Дотогава във вашата сметка ще бъде събрана доста голяма сума, така че ще можете да плащате за добри курсове за повишаване на квалификацията или участие в редица професионални семинари.

Семеен хороскоп Скорпион за 2020 година

Често се вслушвайте в мнението на вашата сродна душа и търсете компромис.

Скорпион от първото десетилетие (дати на раждане 24.10 - 2.11)

Семейството има нужда от вашата грижа и вашето присъствие, особено децата. Не е необходимо да прекарвате цялото време на бизнес срещи, те ви чакат у дома. Конфликтите в семейството разрешавайте мирно, шегувайте се, организирайте партита. И домът ще бъде щастлив, и вие ще имате нови сили да решите бизнес проблеми.

Скорпион от второто десетилетие (дати на раждане 3.11 - 13.11)

Властвйте, само че вкъщи свалете короната! Преминете на рутинни дела, ангажирайте се с обновяването на вашия дом и чувства. Пуснете нова енергия във вашия дом, погрижете се за любимия си, пригответе кралски ястия. Избраникът ви ще оцени вашите притеснения и труд. Очаква ви нов меден месец и след него ще дойдат нови грижи - вероятно попълване в семейството.

Скорпион от третото десетилетие (дати на раждане 14.11 - 22.11)

Обичате и знаете как да се отпуснете. Затова забравете за работата, конкурентите и доставката на ново оборудване. Пътувайте до екзотична страна с сродна душа - с нови сили и добро настроение можете да търкаляте планини. Не забравяйте за бабите и дядовците - дайте им ваучери за санаториум, рзведете ги из страната.

Здравен хороскоп за Скорпиони 2020

Преяждане плюс умора, плюс мързеливо лежане на дивана - и... букетът от болести е обезпечен.

Първото десетилетие на знака (24.10 - 2.11)

Свикнали сте да не се отричате от нищо и сега са се образували мазнини по кръста и бедрата. Вместо свинско, купете маратонки за бягане. Въведете в диетата диетично месо и млечни продукти. Променете имиджа си, за да подобрите настроението си.

Второто десетилетие на знака (3.11 - 13.11)

Няма специални проблеми със здравето, но си запишете час при зъболекар. Поради кариесната дупка в зъба може да страда целият стомашно-чревен тракт. И не се претоварвайте, грижете се за нервната и сърдечно-съдовата система. Ако сте уморени, вземете си ваканция или се запишете на водна аеробика. Водата ще измие всички негативи, а активните движения във водата ще укрепят мускулите и сърцето, ще ви подарят добро настроение.

Третото десетилетие на знака (14.11 - 22.11)

Неразположенията и лошото настроение са свързани с финансови затруднения. Намерете начини за премахване на натрупания негатив. В крайна сметка материалните проблеми ще бъдат решени и здравето може да бъде подкопано. За да укрепите нервната система, направете масаж или ароматерапия, пийте успокояващи чайове, ходете повече. Запалете камина или свещи - огънят ще ви даде релакс и ще ви зареди с енергия. И прекарвайте повече време с деца - ще уловите тяхното забавление и оптимизъм и това е, от което се нуждаете.

Пълен хороскоп за 2020 г. на РИБИ

Пълен хороскоп за 2020 година на ВОДОЛЕЙ

Пълен хороскоп за 2020 година на КОЗИРОГ

Пълен хороскоп за 2020 година на СТРЕЛЕЦ