Понякога просто ни се прави секс, но нямаме време за любовна игра и предразполагане. Ето малко съвети как да ни бъде по-приятно и креватните изпълнения да станат наистина невероятни, пише dama.bg.1. Намерете секс играчки, които харесват и на двама ви, за да не се чудите 10 минути как да ги използвате. В случай, че искате да ползвате играчки, разбира се.

2. Започнете любовната игра по телефона. Цял ден си отправяйте закани, за да може когато се видите да нямате търпение да се награбите.

3. Ползвайте лубрикант. Това е добър вариант, ако нямате време за любовна игра.

И това е интересно: Как да разпознаем, че Той/Тя са... зле в леглото? - четете още на най-полезния сайт zdrave.to

4. Обърнете внимание на себе си, преди да се занимавате един с друг.Понякога мастурбацията може да даде началото на нещо велико.

5. Накарайте го да си поиграе с вас, преди да започнете. Няма причина сексът набързо да не включва орален секс за жената. Нека започне така и да продължи, както си му е редът.

6. Започнете с поза, която винаги ви докарва до оргазъм. Ако знаете, че на задна винаги ви се получава, започнете от там. Няма причина да експериментирате, ако след 15 минути трябва да тръгвате за работа.

7. Облечете нещо, за което не ви пука и което може да бъде разкъсано без проблем. Егоистичен, но приятен начин да се отървете от някоя стара дреха.

8. Не си сваляйте чорапите. Топли крака = оргазъм. Според проучване топлите крака са път към оргазма. Не е гарантирано, че ще се случи, но си струва да опитате. Особено в тези студени месеци.

9. Правете секс, сякаш ви е за последно. Дишайте тежко, пъшкайте силно и се дръжте така, сякаш не сте се виждали от година.