Изгубени в Сидеров.

Вие сте идиоти, ако не разбирате какво се случва.

Всички скачат на Сидеров, искат му децата и искат да спят с него, докато бият жена му. Вдигат паметник и дават пенсия на човека, ударил Сидеров - какво ще реши това за утрешния ни живот?!

Това не е темата на тези избори. 

Спрете се, моля ви.

Случват се системни неща, които обръщат живота ни. Това не бяха избори. Това беше процес по абдикация на демокрацията.

Отзад напред:
1. Зловещата ЦИК показа организация от средновековието. Законът на Мая Манолова се оказа провал на фона на всички други провали. Трябва да се промени. Трябва да се сменят всичи мънкащи нагли лица от ЦИК – това, което се случи тази година се подготвяше с некомпетентността на минали години. Догодина с тази ЦИК избори няма да има.

2. Отново ЦИК - тези хора всъщност отчаяно, с последни сили, смачкаха референдума. Референдумът бе включен в гласуването едва по обяд със специалната директива на ЦИК да се дават на избирателите всички бюлетини. 

3. Референдумът беше смачкан още от замисъла му - Президентът раздаде пари на негови хора да рекламират идеята, но кампания нямаше. Хората се уплашиха от електрическото гласуване. Клакьори на статуквото го представят като тостер, включен в далекопровод. Същите тези хора ползват електронно банкиране за парите си.

4. ГЕРБ отне инициативата на ДПС в купуването на гласове. Пловдив и други места осъмнаха без класическото представителство на Местан и циганите. В Каменар 98 % от махалата гласува за Портних. Това, ако сме националисти изглежда добре. Но, ако погледнем на партиите като на корпорации ще видим, че ГЕРБ и ДПС вече са като Кока кола и Пепси кола. Като Сцила и Харибда.

5. Стана най-страшното - купувачите на гласове, посредниците между партии и цигани решиха, че трябва да влязат в общинските съвети. Това са робовладелците на демокрацията. Заради протекцията, пак на ДПС, тези хора, като излезли от поемата "Септември" на Гео Милев - грозни, криви, осъждани, беззъби, с анцузи, биячи на дребно, богаташи с ланци и плашила за махалата, се наместиха в листите и ние едва сега ще берем плодовете на синдрома "Пиже". Телевизиите ни показаха само два-три такива примери, а те са стотици. Това е и синдромът "Кузов" от 2005-та година: депутат-педофил-певец от „Атака” тогава имаше производство по склоняване в блудство на малолетни - но го избраха и същият игра хоро във вечерта на вота тогава, докато 2006-та не беше разкрит и осъден бавно и мъчително.

По негов пример тия дни в една от листите в общините влязоха хора, които тепърва ще разберем за какво ги гони полицията (въпреки имунитета).

За някои още не е късно да бъдат спрени - например Иса Бесооглу в Павел Баня, чийто платен циганско-депесаркси вот му дава шанс пред традиционния за там червен кмет, който управлява от 12 години. Но Иса (осъден за подкуп) е много близък с Местан. А Местан ни налага хора, чиито биографии никъде не биха пробили в политиката, дори и в Африка.
6. Случва ни се назначаване на средното ниво управленци по места. Ако Местан и Доган, и Пеевски утре сложат магаре в листата на общинския съветник, магарето ще бъде избрано и приветствано от оскотелия цигански електорат.

Тази битка изглежда обречена, но не е - тя тепърва започва. Трябва да можем да отстраняваме магаретата от листите, преди да стигнат до балотаж. И това, че са законни магарета, не означава, че ще мълчим. Едно осъждано магаре може и да има право да стане законно кмет. Но морално трябва неговият опит да бъде спрян. Така ще бъде спрян и Местан, който е възпитаният водач на тази опасна глутница от магарета, които искат да управляват еврофондове.

Изборите не са свършили - гледайте биографиите на хората в листите под лупа. Защото проблемът не е само в Самоков при Пиже и в Павел баня при Бесооглу. Проблемът е национален - Пиже е бияч, а Бесооглу е част от горската мафия у нас. Мислете му.