Шофьор без книжка на 38 г. излетя с „Хонда” в река, тежко ранен в катастрофата е 13-годишният син на водача, съобщиха от полицейския пресцентър пред репортер на Марица.бг.
Инцидентът станал край харманлийското село Върбово, откъдето е и неправоспособният автомобилист. На десен завой шофьорът загубил контрол над японската лека кола и тя паднала в коритото на реката.


От удара най-тежко е пострадало 13-годишното момче. То е с тежка черепна травма, кръвоизлив в мозъка. Животът на детето е в опасност. То е транспортирано в УМБАЛ „Свети Георги” в Пловдив. Ранен е и по-големият 17-годишен син на шофьора. Той е със счупена дясна ръка. След преглед му е назначено домашно лечение.

В колата се е возил и 16-годишният племенник на виновния шофьор. Младежът е с охлузни наранявания по главата. Водачът е с натъртване на гръдния кош. Прегледан е и освободен за домашно лечение. Образувано е досъдебно производство.


Без опасност за живота е 62-годишна шофьорка от Хасково. Тя катастрофирала на кръстовището между булевард „Раковски” и улица „Дунав”. С „Мицубиши” тя отнела предимството на ”Фолксваген” с водач 36-годишен мъж от кърджалийското село Долна крепост. От удара жената е с натъртване на таза и гръдния кош.
Несъобразена скорост е причинила произшествие в село Иваново. Там 29-годишен харманлиец управлявал „Фолксваген”. Водачът загубил контрол и се е блъснал в бетонен стълб. От удара е със спукана глава.