Мъж, обвинен в изнасилване на тогавашната си 13-годишна приемна дъщеря, твърди, че той я е оплодил със спринцовка. Брендън Уедърс от Небраска разказва пред съда, че малкото момиче е "мечтаело да забременее" и че той е виновен единствено за злоупотреба с детето, защото и е помогнал да сбъдне мечтата си, но никога не е правил секс с нея, съобщава "Дейли мейл".

"Ние не трябва да сме тук за първа степен на сексуално насилие над дете. Делото трябва да се разглежда за злоупотреба с дете", твърди Уедърс, който сам се представлява, пред съдебната зала. Въпреки това главният прокурор по делото Бренда Бидъл е категорична, че момичето е малтретирано сексуално в период на шест месеца.

39-годишният мъж го грозят от 15 години до доживотен затвор за всяко едно от двете обвинения в сексуално насилие над дете, които той е получил.

Пред съдебната зала беше изправена и жертвата, която открила, че е бременна през ноември 2014 година, но скоро след това направила спонтанен аборт. Пред съда тя заяви, че е била девствена, когато е отишла в къщата на Брендън Уедърс. По думите ѝ приемният ѝ баща я е изнасилвал и я карал да му прави орална любов повече пъти, отколкото тя може да преброи.

15-годишното момиче заяви още, че Уедърс ѝ дал мобилен телефон, чрез който я проследявал и ѝ изпрашал текстови съобщения.