Луд купон на морето: Този фантастичен, този невероятен Боби Михайлов пак е тук! (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Луд купон на морето: Този фантастичен, този невероятен Боби Михайлов пак е тук! (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

Президентът на БФС Борислав Михайлов явно е забравил болките в корема и се отдаде на здрав купон край морето, видя репортер на вестник "България Днес". За здравословното състояние на шефа на родния футбол пръв "алармира" благодетелят на ЦСКА-София Гриша Ганчев, който месеци наред обясняваше, че Боби не си вдига телефона, защото го боли коремът. Боби пропусна и почти всички мачове на националния отбор точно по тази причина.

 

Снимка 245499

Източник: Hacienda Beach/Facebook

 

Болките в корема очевидно са минали и шефът на БФС се появи усмихнат и в настроение на морето. Той там се отдаде на луд купон, пийна си, послуша кръшна музика и запали от любимите си пури. Бившият номер 1 на вратарския пост беше засечен в култово заведение в курорта Лозенец заедно със съпругата си Мария Петрова.

 

Снимка 245500

Източник: Hacienda Beach/Facebook

 

Забравил проблемите на родния футбол, Боби кършеше снага в ритъма на испанската музика, изпълнена от хитовата Вера Русо. Любителско клипче как Михайлов танцува под звуците на песента "До синьо ме целувай" в изпълнение на Преслава все още е хит в мрежата.

На купона освен вицето на БФС Атанас Фурнаджиев беше забелязан и бившият футболист и началник в ЦСКА по времето на сметосъбирачите от "Титан" Георги Илиев-Майкъла, както и красивата му съпруга Бети.

 

Снимка 245497

Източник: Hacienda Beach/Facebook

 

Преди танците компанията имаше и културна програма в Царево, където беше даден стартът на театрален маратон. Всички присъстваха на четенията на режисьора и драматург Елин Рахнев, който е много запален привърженик на ЦСКА. Авторът на "Фенове" не се включи в танците с Боби, защото не танцува, но пък не пропуска мач на "червените".

В Царево компанията на шефа на БФС стана свидетел на първата постановка "Свалячи" от Елин Рахнев, в която участват Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро.

Напишете коментар
captcha

Виж още

На 11 април „мъртвото“ слънчево петно AR2987 изригна. То отдели
Няма да е необходимо осигурените лица да представят документи пред НОИ за
Тежкотоварен камион се обърна на магистралата между София и Пловдив, предаде
Левски подписа договор с холандския нападател Найджъл Робърта. Срокът на
ВМРО издига Славчо Атанасов за кмет на Пловдив. Утре той ще бъде
Запеканка с извара необходими продукти: 500 г извара 1 яйце