Направете един опит. Полейте някое растение с преварена вода от микровълнова печка. След една седмица то ще умре…

Проблемът на микровълновите печки не е в радиацията, от която се страхуваме. А в това, че тя уврежда ДНК на храната до такава степен, че организмът не я разпознава. Такава храна организмът обвива в мастни клетки, за да се защити от нея, защото е мъртва…

Всеки от нас е отговорен за собственото си здраве и здравето на децата си. Невинаги храната, която приготвяме бързо, е полезна за организма. В българския език има една пословица: "Бързата кучка слепи ги ражда." Представям си майките, които стоплят млякото на децата си, на микровълнова печка и ми се изправят косите.

Една медицинска сестра от Канада затоплила кръв за преливане на пациент и го убила, защото умъртвила кръвта.

Производителите на микровълнови печки твърдят, че те са безопасни. Но резултати от изследвания на швейцарски, руски и немски изследователи показват, че те са смъртоносни за организма на човека.

 

Изводите от тези изследвания:

 

  1. Непрекъснатата употреба на храна, приготвена в микровълнова печка, предизвиква необратими промени в мозъка поради "скъсяването" на електрическите импулси в него (деполяризация, или демагнитизация на тъканите на мозъка);
  2. Човешкият организъм не може да метаболизира (разтваря) непознатите продукти от храните, приготвени в микровълнова печка;
  3. Изработването на мъжки и женски хормони се прекратява или се променя, когато постоянно се употребяват храни, приготвени в микровълнова печка;
  4. Последиците от употребата на странични продукти от храната, обработена в микровълнова печка, са необратими;
  5. Минералите, витамините и хранителните вещества в продуктите намаляват или се променят до такава степен, че организмът няма полза от тях или употребява променени белтъчини, които не могат да се разпаднат.
  6. Минералите в зеленчуците се превръщат в канцерогенни свободни радикали, когато се приготвят в микровълнова печка;
  7. Продуктите, обработени в микровълнова печка, предизвикват растеж на раковите клетки в стомаха и червата. С този факт е обяснява скоростта на разпространението на рак на дебелото в Щатите;
  8. Честата употреба на обработена в микровълнова печка храна стимулира растежа на раковите клетки в кръвта;
  9. Постоянната употреба на обработена в микровълнова печка храна предизвиква срив в имунната система чрез промяна на лимфните жлези и състава на кръвта;
  10. Употребата на този вид храна води до загубата на памет, влошаване на концентрацията, емоционална нестабилност и снижаване на интелекта.

 

Микровълновата печка всъщност още се нарича СВЧ-печка, т.е. тя спада към смъртоносното микровълново оръжие. Магнетронът в нея е мощен излъчвател на електромагнитно поле; благодарение на него молекулите в продуктите започват да се движат и трият една в друга, храната се нагрява; от това триене на молекулите се разрушават почти всички витамини и антиоксиданти в продуктите. Приготвени в микровълнова печка, броколите губят 98% от важните противоракови вещества. Учените наричат готвенето в СВЧ-печката "атомна война в продукта". Така микровълновата печка разрушава всичко, заради което употребяваме един или друг продукт; тя оставя само грубите целулозни влакна. Т.е. ние получаваме мъртва храна, която е загубила хранителната си ценност.

Редовната употреба на такава храна провокира болести на съдовете, сърцето, влошава се работата на главния мозък, забавя се обмяната на веществата.

Изобретателите на микровълновата печка са нацистите. Те я създали, за да я използват във войната срещу Русия, тъй като печката пестяла време за приготвянето на храната. След войната съюзниците открили медицинските изследвания, които немците провели с микровълнови печки. Документите били предадени на САЩ за "по-нататъшни научни изследвания". Руснаците също получили много модели и провели внимателно и задълбочено проучване на тяхното биологично въздействие. В резултат от изследванията в Съветския съюз категорично забранили тези печки да се използват. Руски учени публикували международно предупреждение за вредните за здравето вещества, биологични и екологични, получавани при въздействието на микровълновите печки. Другите източноевропейски учени също открили вредното въздействие на СВЧ-излъчванията и създали сериозни екологични ограничения при тяхното използване.

СВЧ-излъчването е свръхвисокочестотно електромагнитно излъчване, което включва дециметровия, сантиметровия и милиметровия диапазон на радиовълните. Според някои учени от Франция, Русия, Украйна и Швейцария електромагнитните излъчвания имат торсионна (информационна) природа, т.е. не електромагнитните вълни са негативен фактор за влияние върху здравето на човека, а торсионните полета, които предават на човека цялата негативна информация, от която започват болестите.

От гледна точка на биологията най-вредно за човека е СВЧ-излъчването в сантиметровия диапазон, който дава електромагнитни вълни с най-голяма мощност.

Микровълновото излъчване води до разрушаване и деформация на молекулите на храната; създават се нови съединения, които не съществуват в природата; те се наричат радиолитични. Радиолитичните съединения създават молекулярна гнилоч, като следствие от радиацията.

Месото, приготвено в микровълнова печка съдържа Nitrosodienthanolamines, който е известен канцероген.

Някои аминокиселини в млякото и зърнените храни се превръщат в канцерогени.

Размразяването на замразени плодове в микровълнови печки превръща техните глюкозиди и галактозиди в частици, които съдържат канцерогенни компоненти.

Дори много краткото облъчване на пресни зеленчуци в микровълнова печка превръща алкалоидите им в канцерогени;

Кореноплоди, приготвени в микровълнова печка, формират канцерогенни свободни радикали;

Изчезва биологичната активност на витамин В, витамините С и Е, както и на много минерали;

В различна степен се разрушават алкалоидите, глюкозидите, галактозидите и нитрилозидите от растенията.

СВЧ-излъчването води до отслабване на клетките в нашия организъм.

Микровълновата печка създава радиоактивен разпад на молекулите с последващо образуване на нови неизвестни в природата сплави, както се случва при радиация.

 

СВЧ разболява

В резултат от употребата на приготвена в микровълнова печка храна първо се понижават пулсът и налягането, възниква нервност, следва повишаване на кръвното налягане, появяват се главоболие и световъртеж, болки в очите, безсъние, раздразнителност, болки в стомаха, липсата на концентрация, косопад, увеличават се случаите на апендицити, катаракта, репродуктивни проблеми, рак.

Електромагнитното поле на микровълновата печка влияе най-вече на кръвоносната и ендокринната система, на главния мозък, очите, имунната и половата система.

Целта на този материал е не да плаши, а да предупреди.

rasper-bg.com