Николай Михайлов отново е футболист на "Левски". Стражът подписа нов договор с клуба. 

Националът имаше уговорка с ръководството да свали определени килограми, след което да парафира. Това се е случило днес. Срокът на контракта е за една година.

В последните седмици стражът се готвеше с отбора, както и индивидуално, за да намали теглото си. 

Михайлов отново ще вземе капитанската лента на "Левски". Негова алтернатива през сезона ще бъде 16-годишният Пламен Андреев. 

"ПФК Левски изказва своето признание и благодарност към Ники, че остана верен на любимия си клуб в един от най-тежките му периоди и му пожелава много бъдещи щастливи мигове със "синята" фланелка", написаха от клуба.

Междувременно "Левски" няма да може да разчита на халфа Радослав Цонев поне един месец.Той е преминал обстойни медицински изследвания, които са показали, че има проблем с прасеца, който се е получил по време на мача със "Славия".

„Ръководството, треньорският щаб и футболистите на отбора пожелават на Ради бързо възстановяване и скорошно завръщане на терена“, написаха от клуба. В официално съобщение на "Левски" се казва, че Цонев няма да тренира в следващите дни заради травмата.

В този период на "Левски" предстоят гостуване на "Ботев" (Враца), домакинство на "Арда", домакинство на "Царско село" и гостуване на "Ботев" (Пловдив).