Във Великобритания жена си купи ДНК комплект за £63 за забавление. Той напълно съсипа живота й.

Според събеседничката на Mirror приятелят й започнал да проучва историята на семейството и родословието си. Той имал голямо семейство, а тя имала само баща и майка и двама живи баба и дядо – без биологични лели, чичовци или братовчеди. Но целият й свят се променя за нея, когато излязоха резултатите от теста, които я свързаха с жена в Канада, за която не знаеше нищо.

ДНК тест изобличава баща й като негодник, а дъщеря му открива, че има по-голяма полусестра, която живее в Канада.

След разговор с баща си жената разбрала, че баща й е имал връзка с канадка, но той я прекъснал, след като разбрал, че е бременна.

„Той й казал да се отърве от бебето и я заплашил, че ще излъже, за да я депортира. Не мисля, че е била депортирана, но тя и полусестра ми живеят в Канада. Мислех, че познавам баща си. Тя ми даде доказателство и баща ми ми призна за всичко, но ме помоли да не казвам на майка ми, доведената ми сестра не иска да има нищо общо с нас и мразя чувството, че лъжа майка си, също не мога да гледам баща си по същия начин, въпреки че преди всичко това смятах, че той е най-добрият", каза тя.

След като историята беше разкрита, тя се обърна към социалните медии, за да призове другите да не "ровят в миналото и да разкриват стари тайни".

Припомняме, пак във Великобритания, близнаци за забавление донесоха у дома семеен набор от ДНК и хванаха собствената си майка в предателство. Те откриха, че баща им не е биологичен.

Близнаци си направиха ДНК за забавление и хванаха собствената си майка в изневяра