Руският астролог Тамара Глоба в своите прогнози за последния месец на зимата посочи, че това ще е време, когато ще се формират нови възможности, а успехът ще очаква зодиите, които работят в областта на технологиите, ИТ и електрониката, т.е. , тези, които са пряко свързани с бъдещето.

Известният астролог посочва, че най-опасните дни през февруари, когато рискът от злополука или нараняване е висок, ще бъдат 4, 6, 11, 16, 18, 20 и 24 февруари. Но все пак през по-голямата част от времето през февруари ще бъде мирно и спокойно.

Освен това в годината на Дървения дракон някои от знаците имат късмет в началото на годината. Тя специално отбеляза Телците, които ще изживеят успех от първите дни на февруари.

Късметлиите ще се сблъскат с късмет в различни сфери на живота. Някои ще имат късмет във финансите, други в личната сфера. По един или друг начин земният знак трябва да се настрои за изпълнение на желанията - Вселената ще благоприятства онези Телци, които вярват в себе си и своите възможности.

Глоба препоръчва на бездетния Телец да помисли за продължаване на рода - февруари 2024 г. е отличен за зачеване на дете и последваща бременност. Като цяло знакът ще прекара целия месец заобиколен от хора. Това могат да бъдат както колеги, така и роднини, които ще помогнат при решаването на важни въпроси.

Ако Телецът реши да тръгне на път или да планира ваканционно пътуване, по-добре е да го направи през първата половина на месеца - през този период са възможни най-интересните пътувания.

Ако Телецът иска да се потопи в работата, тогава звездите им обещават нарастващи печалби и няколко интересни проекта, в които ще могат да се докажат достойно, получавайки уважението на колегите и вниманието на ръководството. Между другото, нарастващите приходи ще помогнат да се изпълни отдавнашно желание и да се купи нещо, за което Телецът преди не е имал достатъчно пари.

Глоба смята, че месецът е подходящ и за започване на ново хоби или ходене на фитнес. Между другото, след 15 февруари периодът ще стане по-малко успешен по отношение на здравето. Следователно знакът трябва да се подготви за възможно обостряне на хронични заболявания.