През първия месец на есента всички знаци на зодиака могат да се сблъскат с големи перспективи и промени. Астролозите казват, че проблеми с избора ще се появят във всички сфери – работа, семейство, приятелство.

Астрологът Галина Янко посочи благоприятните дни за всяка зодия за септември 2023 г.

Например Овните (21 март - 19 април) трябва да очакват всички важни събития през първата половина на месеца. 7 септември ще бъде благоприятен ден - можете да очаквате бизнес предложение, което звездите не препоръчват да отказвате.

За Телците (20 април - 20 май) септември ще бъде време за важни решения. Необходимо е да преодолеете страха си: на 24 септември всички трудности ще бъдат решени и Телецът ще продължи напред.

Астрологът предсказва на Близнаци (22 май - 21 юни) романтични срещи, увеличение на заплатите, финансови облаги. На 6 септември всички стари въпроси и недоразумения могат да бъдат разрешени.

Раците (22 юни - 22 юли) трябва да се подготвят за 27 септември - на този ден любим човек ще подготви изненада. И на 29 септември можете спокойно да отидете на почивка.

С Лъвовете всичко ще е наред (23 юли - 22 август) - идва време за просперитет, съставяне на активни планове и започване на нов бизнес. И на 12 септември можете да приемете външна помощ - тя ще бъде необходима в бъдеще.

Девите (23 август - 22 септември) през септември ще почувства бодрост, енергия. На 14 септември има шанс да се срещнете със стари приятели и да постигнете целите си.

За Везни (23 септември – 22 октомври) се предвижда септември 2023 г. да бъде време за размисъл върху грешките от миналото. 5 септември ще донесе приятна среща с положително - това, което "докторът предписа".

Скорпионите (23 октомври - 21 ноември) имат надеждата да получат важни новини от човек от миналото. Звездите показват, че новината ще дойде на 9 септември.

Септември 2023 г. ще бъде напрегнат период за Стрелците (22 ноември – 21 декември). На 12 септември ще трябва да покажете професионалните си качества, за да изпъкнете и да спечелите уважението на ръководството.

Септември също ще бъде напрегнат за Козирозите (22 декември – 19 януари). На 10 септември можете да направите пауза и да отидете на почивка - това ще помогне за напрежението.

Добър ден за Водолеите (20 януари - 18 февруари) ще бъде 27 септември. Звездите подсказват, че постоянството и упоритостта ще дадат добри резултати.

Астрологът каза и кой ще е добър ден за Рибите (19 февруари - 20 март) през септември - 18-ти. На този ден можете да намерите добър приятел, който ще остане с вас дълги години.