Първият месец от новата 2024 година вече измина наполовина, всеки вече е направил своите планове, а някои вече са определили датите на важни за себе си дни, включително, разбира се, сватби, кръщенета на деца, годежи и други подобни.
 
Има обаче поверие, че през високосна година е по-добре да не планирате такива важни събития като създаването на семейство. 2024 е годината на Дракона и е високосна. Въпреки това обаче астролозите уверяват, че през 2024 г. има благоприятни дати за това важно събитие, пише Lux.

Февруари

Следващата благоприятна дата е 17 февруари. Според астролозите, който избере тази дата за сватба, ще има силни и пламенни чувства, тъй като в този ден се очаква повишено ниво на чувствителност, приятни впечатления и чувства.

Март

Следващата дата е 24 март. Можете спокойно да планирате сватба на този ден, тъй като Венера ще бъде в Риби и както обясняват астролозите, това се смята за много романтичен и интензивен емоционален период. Освен това това е пролетният период, точно когато всичко се отваря и цъфти.

Април

Астролозите също така отбелязват, че можете да планирате сватба за 30 април. През този период повечето планети ще бъдат в Телец и Риби, а това показва просперитет и естетика. Също така се препоръчва да планирате меден месец през този период.

Август

Краят на август, а именно 30 август, също е подходящ за празнуване на сватба. Астролозите отбелязват, че през този период се случват доста романтични обрати на обстоятелствата и бракът, инвестиран в този ден, ще бъде надежден и силен.

Въпреки всички забрани обаче, през 2024 г. все пак се очаква сватбен бум. По-специално, пикът трябва да се очаква на добри дати.

Например 20 април 2024 г. (20.04.2024 г.) - този ден може да бъде привлекателен, защото има латентна симетрия и може да бъде удобен за планиране.

6 юни 2024 г. (06.06.2024 г.) - тази дата може да бъде благоприятна, тъй като в интернет често се свързва със страст и романтика.

9 септември 2024 г. (09.09.2024 г.) - този ден може да бъде привлекателен поради числения си състав, който дава усещане за хармония и стабилност.