Булка отказа да покани своя стройна приятелка на сватбата, за да не изглежда още по-дебела на фона й и това предизвика буря от възмущение в мрежата.

27-годишната булка честно призна, че се е опитала с всички сили да скрие новината за тържеството, но всичко тайно става ясно - тази новина е била активно обсъждана от нейни приятели и непосветени в техния кръг просто не са останали.

Според героинята на случката появата на „невероятно стройната“ й приятелка на церемонията може да развали празника й, защото на нейния фон всички останали момичета, и най-важното, булката!, биха изглеждали тлъсти.

Булката изрази увереност, че е права, защото „нито едно момиче на света не иска да изглежда като крастава жаба в деня на сватбата си“.

Решението на булката обаче беше силно критикувано от интернет потребителите, които я наричат ​​несигурна и я обвиняват, че не знае как да бъде приятелка.

По-рано интернет общността обсъди свекървата, която носеше бяла рокля на сватбата, за да „привлече вниманието към себе си“.

Свекърва беше разкъсана в мрежата заради роклята „като на булка" СНИМКИ