Вашата аура може да се опише като „вибрация“ или енергията, която проектирате. Научно казано, това е съществуващото електромагнитно енергийно поле, което заобикаля живите същества.

Нашите аури са свързани с нашите чакри, които отразяват нашето индивидуално състояние на съзнанието. Цветовете на нашата аура, от своя страна, предлагат просветление за качеството на нашето съзнание, включително състоянието на нашите емоции, мисли, способности и жизнени енергии.

Ауричните цветове на дванадесетте зодиакални знаци:

Овен

Комбинацията от червено-оранжево за Овен насърчава цвъртящата личност на този огнен знак. Комплимент за безграничната им жажда за живот. Оранжевото е близък роднина на червеното, но носи по-нежна, лесна за преглъщане атмосфера. Въпреки че привлича вниманието, Оранжевото  носи безкрайно забавление, увереност и креативност.

Телец

Свежото зелено носи постоянна глътка свеж въздух на земния знак Телец. Зеленото създава баланс, като дава приоритет на комфорта и удоволствието пред всичко останало, като същевременно поддържа амбицията ви жива за постигане на този добър живот. Зеленото не само насърчава постоянството на Телеца, то го допълва. Зеленото ще ви донесе безкрайни запаси от упоритост, издръжливост и търпение, но все пак ще ви държи във връзка с природата и растежа.        

Близнаци

Близнаците могат да се насладят на слънцето чрез вдъхновяващия жълт цвят. Жълтото повдига духа на този въздушен знак, освобождавайки тяхната изразителност, като същевременно предизвиква любопитство, насърчава брилянтни мисли и подобрява умствените ви сили и фокус. Светлозеленото ви дава живот, като подхранва и свързва душата ви с природата, давайки ви приятен допълващ баланс.

Рак

Управлявано от Луната, среброто е цветът на силата на Рака. Този цвят осветява мечтите ви и насочва пътя ви в плавен подход на приливи и отливи, който изключително допълва този воден знак. Среброто ви свързва с вашата интуиция и засилва сетивата и разбирането ви, позволявайки на любовта да тече на най-дълбокото й ниво.

Лъв

Имате достатъчно светлина в себе си, за да светиш и стопляш света като слънце. Жълто-оранжевото комплиментира вашите смели лидерски качества, докато магентата държи вашата щедрост под контрол. Тази комбинация от цветове ще ви даде сила в сърцето, ума и душата ви. Магента ви напомня да балансирате естествения си огън на Лъв и мощна сила със състрадание, щедрост и любов.

Дева

Земното зелено поддържа нуждата ви от стабилност, но все пак ви предизвиква да растете. Зеленото насърчава баланса за трудолюбивата, ориентирана към детайлите и критична Дева. Розовото ви помага да бъдете по-нежни и добри към себе си, прегръщайки всички несъвършенства. Тази комбинация от цветове ще ви донесе комфорт във времена на самота, насърчавайки тихо време за размисъл и усвояване на отговорите, от които се нуждаете.  

Везни

Розово-синьото е глътка свеж въздух. Носи ви усещане за освежена енергия. Тези цветове помагат да отворите сърцето си и омекотяват присъствието ви, внасяйки успокояващо и приятно присъствие. Символизирайки хладен, фин бриз, светло синьото увеличава яснотата и баланса, докато розовото предизвиква сладка и любяща природа. Тези цветове създават мек, фин баланс, насърчавайки безусловното приемане, което ви позволява да обичате или да се откажете от аспекти от себе си, към които растете или към които растете.

Скорпион

Тъмният и мистериозен Скорпион очевидно би предизвикал индигова аура. Този цвят означава интензивни емоции, интуиция, мъдрост, чувствителност и способността да виждате голата истина, независимо от всичко. Скорпионите, които са свързани с интензивност и мистерия, може да притежават наситено тъмно-лилава аура. Този цвят отразява вашата загадъчна и страстна личност.

Стрелец

Виолетово-индиго насърчава просветлението чрез нови идеи, хора и преживявания. Тези силно духовни цветове повишават съзнанието и стимулират философския ум на Стрелеца към просветление, откритост и експанзивност. Тези цветове привличат изобилие и естествено допълват вашата управляваща планета с естествения късмет, слава и богатство на Юпитер.

Козирог

Наситеното червено-виолетово удовлетворява нуждата на Козирога да намери най-силния и най-практичен път, който да поеме в живота, като същевременно оставя място за магията да се случи. Наситеното червено, съответстващо на вашата отдаденост, и виолетовото ви осигуряват гъвкавост и откритост, за да излезете извън рамките. Тези силни цветове поддържат вашата солидност и традиционализъм, но ще ви помогнат да запазите нещата ексцентрични и вълнуващи за вас.

Водолей

Синьо-тюркоазът носи подкрепящ аспект на експанзивните идеи на Водолея, като същевременно балансира вашата неспокойна енергия. Тези цветове представляват необятността на океаните и небето, давайки на този въздушен знак приятен поток от идеи, творчество и експериментиране. Тези цветове носят вдъхновяващи, лечебни и идеалистични енергии и ще ви помогнат да си представите бъдещето, което създавате за себе си.

Риби

Синьозелено-виолетовото помага да се пренесе цялата карма на Риби в настоящето и помага за прекратяването на тези цикли. Тези цветове насърчават изцелението и обновяването, като ви свързват с вашето подсъзнание. Вдъхвайки обновяване и подмладяване със синьозеленото, но в същото време пленявайки интереса ви с мечтателното, мистично виолетово, цветовата комбинация ще проникне в дълбоката ви душа и ще стимулира силната ви връзка с духовния свят.

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.