Известният астролог Тамара Глоба направи прогноза за знаците на Зодиака за последната седмица от април на 2024 г. Според нея през този период представителите на много съзвездия ще се сблъскат със съдбовни промени. За някои тези събития ще бъдат лесни и приятни, но за други новият етап от живота ще бъде труден.

В същото време предстоящият период е подготвил невероятни финансови върхове за представителите на трите зодии. Кои са те?

Телците, които тази година решат да направят нещо ново, ще имат голям късмет. Според астролога Тамара Глоба всички идеи, които идват на представителите на тази зодия, ще бъдат изпълнени и ще донесат значителен успех в парите.

Важно е да инвестирате собствените си усилия във вашия бизнес и да опитате в полза на развитието на проекта. Тогава Телецът ще преживее 100% успех, както и социален и политически подем.

Много Телци ще постигнат големи успехи изобщо през втората половина на тази година. Нещата ще вървят най-добре през лятото – този период е идеален за сбъдване на мечтите ви. Също така голям успех ще се прояви в интелектуалните проекти - ще се появят нови партньори и нов източник на доходи.

Късметът ще е благосклонен към Лъвовете от края на април. Това ще се отрази особено благоприятно на тези представители на тази зодия, които са далеч от дома. Ще има възможност за значителен растеж в доходите и кариерата.

До края на годината, през есента, Лъвът ще развие невероятна активност: нови приятели и покровители ще се появят и ще им помогнат да яхнат вълната на късмета. Тези възможности обаче могат да бъдат пропуснати, ако не направите крачка към тях.

Стрелците ще преживеят бизнес бум от края на април до края на годината. През този период може да се появят нови колеги, които ще помогнат на Стрелците да напреднат в професията.

Въпреки пристигането на нови партньори обаче са възможни трудности в отношенията със стари приятели.

Ще се открият и перспективи за любов и лични отношения. Запознанствата, направени по дълги пътища или в близките региони, могат да завършат с брак.