Разберете дали сте екстроверт или интроверт. Тази поразителна оптична илюзия, съчетаваща нюанси на розово и наситено синьо, представя изображение, в което зрителите виждат или две зебри, или лъв, който улавя зебра.
Първоначалният образ, който възприемате в тази оптична илюзия, показва дали процъфтявате в социалните среди с по-големи групи или предпочитате компанията на няколко избрани близки приятели

Две зебри

Ако вниманието ви веднага бъде привлечено от зебрата в илюзията, това предполага, че сте общителен и клоните към екстровертност. Вие процъфтявате в среди, където можете да общувате с други хора и да се наслаждавате на срещи с нови.
Желанието за признание и похвала е важен мотиватор. Вие също сте известни със своята доброта и услужливост, черти, които естествено привличат хората към вас.
Въпреки това е важно да сте наясно, че вашата силна независима линия, макар и предимство, понякога може да бъде съкрушителна за другите.

Лъв

Тези, които първо забелязаха лъва в илюзията, обикновено са спокойни, не са прекалено загрижени за популярността и избират приятелствата си. Вместо да търсите компанията на много хора, вие предпочитате компанията на няколко близки приятели и обикновено избягвате пренаселените места. Да водите по-спокоен живот и да цените моментите с доверени приятели и семейство е по-скоро във ваш стил.
Вашият характер се отличава със силно сърце и чувство за справедливост, често отстоявайки другите, когато са третирани несправедливо. Тази черта предизвиква възхищение от вашите близки.

Превод: GlasNews.bg