Астролозите казаха коя зодия трябва да се откаже от всички оплаквания до края на април. Това ще им позволи да освободят негативните емоции и да се отворят към нови възможности.
 
Втората половина на април може да бъде възможност за психическо прочистване за много зодии. Астрологът Анджела Пърл каза кой трябва да се откаже от оплакванията и да прости на всички до края на този месец.

Овен

Овните са страстни и енергични и понякога могат да бъдат склонни към краткотрайни изблици на гняв поради своята страст. Но задържането на злоба е вредно за тяхното емоционално и духовно здраве. Овенът трябва да осъзнае, че задържането на злоба може само да попречи на собственото им развитие и благополучие. По-добре е да простите на всичките си врагове и да се откажете от оплакванията до края на април, това ще ви позволи да се освободите от негативните емоции и да се съсредоточите върху целите си.

Скорпион

Скорпионите често могат да бъдат склонни към дълбоки чувства и интензивни емоции и това може да доведе до таене на злоба за дълго време. За Скорпионите обаче е важно до края на този месец да изхвърлят натрупания негатив в душата си, защото таенето на злоба само им пречи да продължат напред. Като се отърват от обидата, те ще се освободят от тежестта на миналото и ще могат да се съсредоточат върху създаването на бъдещето си.

Риби

Рибите са силно емпатични и често могат да бъдат повлияни от емоциите си. Понякога те могат да таят злоба, дори ако това ги наранява. За Рибите е важно да се откажат от оплакванията си през следващите дни, това ще им позволи да се освободят от негативните емоции и да се отворят за нови възможности и преживявания. Това също ще им помогне да запазят духовната си хармония и ще насърчи личното им израстване.