Любителите на красотата на Италия може да наемат цяла село, в което има истинска крепост, басейн и много други забележителности.

Цената, на която идват всички удоволствия, дори е достъпна – 11 британски паунда на вечер. Петритоли е малко селце, намиращо се край Адриатическото крайбрежие на страната. То е на няколко часа запазно от Рим.

В него има голяма крепост, в която има красиви градини и басейн. Не липсва дори театър в бароков стил. Населеното място предлага красива гледка към морето и смайващата панорама.

Тялото на изчезналата българка в Италия е открито. Издирват втори българин

На сайта на дестинацията управителите твърдят, че всеки техен гост ще се почувства като кралска особа.

В селото не липсват и бараво, ресторанти и магазини. Капацитетът за настаняване не е огромен, но не е и малък – близо 200 души. Което позволява цели събитията да се проведът в неповторимата атмосферана Петритоли.

Гостите може да бъдат настанени в 98 спални, сред които има и традиционни къщи, и модерни апартаменти.

Ако цената на нощувка ви се струва малка, не бързайте да се радвате. За да се възполдвате от нея трябва да направите резервация поне за 150 души, която би струвала £10,332.

Така офертата е насочена към фирми, жилаещи да направят тиймбилдинг за служителите си, или към частни събития с повече гости – сватби, ваканции и др.

Най-голямата река в Италия пресъхва, кораб от войната "изплува" СНИМКИ

Превод: GlasNews.bg