Лоши новини от полицията в Пазарджик! Загиналите в тежката катастрофа на пътя между Пазарджик и Пловдив в района между селата Мало Конаре и Говедаре вече са четирима. Припомняме, по-рано беше съобщено за един загинал и един тежко ранен човек.

Сигналът за произшествието е подаден малко след 16 часа – челно са се блъснали два автомобила, форд и шкода, с пловдивска регистрация. 

Първи СНИМКИ от тежката катастрофа с четирима загинали

Окръжна прокуратура - Пазарджик наблюдава досъдебно производство за възникналото тежко пътнотранспортно произшествие. Извършват се активни действия по разследването за изясняване на причините. На мястото се намира дежурен прокурор. Това съобщиха от Окръжна прокуратура-Пазарджик.
 
Към момента пътят е затворен за движение, екипи на сектор Пътна полиция на РУ Пазарджик създават временна организация на движение на превозните средства. Обходният път е през селата Говедаре и Мало Конаре, след  което се връщат на главен път 18 по посока за  Пазарджик. В обратна  посока е същото – разклона за село Мало Конаре, село Говедаре и оттам на главния път в посока Пловдив.

Аварийно спасителен автомобилна пожарната от Пазарджик, както и екипи на полицията са на мястото.

Очаквайте подробности!

Снимка: Златка Костадинова

Тежка катастрофа на пътя Пловдив - Пазарджик! Има загинали