Има жертва при сбиването на „Черни връх“ в София. За случая ви съобщихме по-рано. От полицията се обърнаха с молба за съдействие вчера, те публикуваха видео от разигралия се екшън, който възникнал на 26 януари 2024 г., около 14:30-14:40 ч., на кръстовището на ул. „Златен връх“ и бул. „Черни връх“.

Побой в София! Двама се биха, единият лежи на земята СНИМКА

На кадрите се вижда единствено мъж, който стои прав пред вратата на отворена кола, следва удар от друг мъж, който е в колата, и той е съборен на земята.

Очевидци предполагат, че между мъжете е настъпил конфликт заради неправилно паркиране.

По информация на GlasNews.bg загиналият е Ивайло Чобанов-Пилето. Той е бил близо месец в кома и е издъхнал преди четири дни в „Пирогов“.

След като мъж нокаутира друг в София: МВР търси свидетели ВИДЕО

За Пилето се знае, че е криминално проявен. Смята се, че е бил заподозрян за извършения опит за убийство на Благой Георгиев–Багата и за стрелба срещу криминално проявен. Има криминална регистрация от 2002 г. за нанасяне на побой на служител от МВР, за кражба, за хулиганство, за унищожаване на частна собственост, за отправяне на заплахи. Установено е, че през август 2012 година е държал 22-годишна жена против волята ѝ. Тя е била малтретирана и принуждавана да проституира.

Според тиражирана информация в медиите Пилето и известната Ива Екимова са имали връзка.

Убиецът е задържан още същия ден. Повдигнати са му обвинения, но е освободен от съдия без мярка.

Баща му е бизнесмен. Преди години е задържан за наркотици в чужбина.