Началото на новата 2020 г. ще бъде запомнено от вас с много впечатления, които ще се изливат буквално от всякъде. Ще намерите нови книги, пътешествия и познанства и неочаквани прозрения. Нищо чудно, че до средата на януари ще почувствате лека умора и дори тъга - от факта, че животът ви не е това, за което сте мечтали. В този момент е важно да си дадете малко почивка, ограничавайки броя на случките и контактите. Но се налага да отложите релаксацията: края на януари и февруари не е време за релакс и забавяне! Звездите ви обещават възможност за кариерен удар, така че трябва да останете във форма.

През първата половина на годината ще се поизнервите. Внезапно другите ще изискват специално внимание: като се започне от децата, които внезапно ще спрат да се подчиняват, и завършва със съседите, които често ще ви идват на гости, или с наводнения (не дай Боже). Търсете спасение в работата. И отвъд нея всичко ще се получи от само себе си във времето. На самотните Деви звездите дават надежда за приятно запознанство. Обърнете внимание на сърцето си през последната седмица на май: вашият принц е някъде наблизо.

Втората половина на Годината на Металния плъх няма да започне много успешно. Най-вероятно вина за това ще имат вашите собствени илюзии, които ви накараха да повярвате в нещо, което не е и не може да бъде. И резултатът ще бъде стрес и неудовлетвореност. Вземете се в ръци, свалете розовите очила и трезво преценете колко силно реалността се разминава с въображаемия свят и какво трябва да направите, за да намалите тази дистанция. Потърсете подкрепа от стари приятели и почерпете енергия от природата и размишленията. Малко пътуване ще ви помогне да се отпуснете, което е по-добре да предприемете в компанията на далечен роднина или някога близък човек, когото не сте виждали дълго време по различни причини.

Краят на ноември и декември се очаква доста бурен. Очакват ви работа и в същото време - неочакван офис романс, който ще послужи като източник на вдъхновение, но в същото време ще направи нервни семейните Деви. Заключения дали играта си струва свещта е твърде рано да се правят. Просто се дръжте до празниците, без да изяснявате връзката и разчитайте на собствената си интуиция: именно тя ще покаже правилния начин.

Любовен хороскоп за Дева 2020 г.

През 2020 г. няма да ви е до любов. Всички ваши мисли ще бъдат заети от кариера, повишение. Ще имате и доста интересни разговори с близки роднини. Ако любимият ви човек не обича родителите ви, ще бъдете много притеснени от това. Но ако романтиката ви стане пречка за служебните ви задължения, вие ще изберете кариерата. И ако за да постигнете целта, трябва да флиртувате малко с човека, от когото се нуждаете - е, в името на бизнеса сте готови да го постигнете. И в същото време подвеждате колегите и феновете си.

За семейните Деви любовните увлечения ще останат през изминалата година. Сега всички сте за стабилност в една връзка. Това не изключва възможността за лесен флирт, особено при пътувания. Но няма да стигнете далеч, тъй като цените партньора си. Трудностите могат да дойдат от родителите - те са много консервативни и не искат да приемат любимия ви човек. Да спорим, убеждаваме или уговаряме, ще бъде безполезно. Ето защо, най-вероятно, ще измислите как да общувате отделно, без да дразните роднините и без да обиждате любимия човек.

Самотните Деви ще търсят само тези, които им подхождат. И критериите за 2020 г. ще бъдат съвсем точни: имате нужда от влиятелен партньор, който ще ви помогне в кариерата ви. Може би чувствате, че столът ви на сегашното работно място вече се клати и ще искате да отидете да "повластвате" на друго място. Лесно можете да намерите мъж, който ще отговори на недвусмислените ви намеци и ще започне да се грижи за вас. Но за колко дълго ще е всичко това?

И колко време ще ви трябва на самите вас да се преструвате, че сте влюбени или сами да се убеждавате в това. Така или иначе Вселената строго наказва Девите за користните интереси в любовта.

Хороскоп за кариера и финанси за 2020 г. за Дева

Финансовата ситуация тази година ще ви зарадва: още в началото на годината ще имате няколко допълнителни източници на доходи. Основното нещо е да не отказвате оферти и да обмисляте добре действията си.

Чувствайте се свободни да инвестирате в развитието на собствения си бизнес, вземете кредит, спонсорирайте проекти през януари. Положението на планетите в този период допринася за бързото връщане на парите. Но през март, юли и ноември помислете сто пъти, преди да използвате вашите средства във всеки бизнес - позицията на планетите в този момент не благоприятства транзакциите и реализацията на бизнес идеи.

В началото на пролетта може да се нуждаете от финансова помощ и лесно можете да намерите подкрепа в лицето на роднина или приятел. Те ще бъдат особено щедри през втората половина на март, така че дори голямо количество можете да получите без никакви проблеми.

Интересни оферти, които обещават големи ползи, могат да дойдат на път или в момент, когато сте далеч от дома. Помислете ги, помислете - вероятно участието в тези проекти ще ви даде, освен доходи, възможност да достигнете своя потенциал и да влезете в ново професионално ниво. Най-доброто време да започнете работа по подобен проект (особено за хората в творческата област) е края на април.

През лятото ви очакват значителни разходи във връзка с голяма покупка, инвестиция в образование или сватба. Опитайте се да направите тези разходи до средата на юни, така че да отидат с минимален риск за вашия бюджет.

Очаква се много работа през есента, но усилията ви няма да са напразни - плащането трябва да бъде прилично и без забавяне. Ръководството ще оцени старанието и желанието за самоусъвършенстване от ваша страна. Може дори да ви бъде предложено повишение. Съгласете се, но само ако увеличаването на отговорностите съответства на увеличение на заплатата. Опитайте се да не променяте позицията си на работното място през първото и второто десетилетие на ноември.

Не играйте хазарт и лотария през първата декада на ноември, тъй като рискувате да загубите голяма сума пари. Аспектът на планетите през този период засилва нестабилността и зависимостта от околната среда. Ще ви бъде по-трудно да откажете приключенските предложения за бърза печалба, възможността за рязко излитане в кариерата или проекти със страхотни печалби. Не се хващайте на стръвта на измамници и не разчитайте на късмета: тази година упорит труд, точно изчисление и внимателно планирани действия ще ви донесат доходи.

Семеен хороскоп на Дева за 2020 година

Девите са твърде заети с проблемите и перспективите в работата, отделете време за любимия си и поглезете децата си.

Дева от първото десетилетие (дати на раждане 24.08 - 2.09)

Отпуснете се от работа в домашния си кръг. Организирайте партита и празници за деца, поканете роднини, особено по-възрастни, на гости. Очаровайте съпруга си и не забравяйте за свекървата. В трудна ситуация роднините определено ще ви подкрепят, а общуването с децата ще ви помогне да се освободите от стреса. Насладете се на природата, релаксирайте на диви места, най-важното - опцията да е бюджетна и далеч от хората.

Дева от второто десетилетие (дати на раждане 3.09 - 12.09)

Не се "разпадайте" пред близки хора, ограничете командния тон и тогава няма да има сериозни разногласия и кавги в семейството. Вслушайте се в желанията на децата и половинката ви, прекарайте празници с роднини. И ако финансите позволяват, цялото семейство може да прекара почивка край морето.

Дева от третото десетилетие (дати на раждане 13.09 - 23.09)

Младите двойки ще започнат активно да свиват семейното гнездо - попълването в семейството е точно зад ъгъла. Умните Деви ще започнат ремонт, за да направят място за бебето. Поканете роднини на помощ, изслушайте добрите съвети и опит на вашите майки и бащи. И семейството ще стане по-силно, а помощта ще дойде по-добре, и вие можете да се отпуснете. Колкото повече близки ще обичат вас и вашето бебе, толкова по-добре.

Здравен хороскоп за Дева за 2020 година

Попълнете енергийните запаси на тялото, добавете към храната суперхрани и омега-3 мастни киселини.

Първо десетилетие на знака (24.08 - 2.09)

Започнете сутринта със заряд и ще бъдете изпълнени с енергия и позитив за целия ден. И е по-добре да отидете на разходка в парка. Не се страхувайте да тренирате при всякакво време навън, просто се обличайте подходящо и регулирайте натоварването. Контрастният душ вечер ще облекчи умората, тонизира и ще помогне за закаляването на тялото. Вечер можете да правите дихателни практики и медитация - Девите просто се нуждаят от пълноценен сън (поне 8 часа).

Второто десетилетие на знака (3.09 - 12.09)

Девите трябва да установят здравословна диета, за да поддържат силата си. Просто не преяждайте! Избягвайте картофите и сладкишите, зарежете захарта и солта и пийте повече вода. Яжте "местни" сезонни зеленчуци и плодове, приемайте храна 5-6 пъти на ден на малки порции, а като закуска използвайте ядки и сушени плодове. Въведете мазна морска риба в менюто.

Третото десетилетие на знака (13.09 - 23.09)

Девите не трябва да се самолекуват, особено с помощта на Интернет. Проверете стомаха и черния си дроб. При обостряне на хронични заболявания се обърнете към специалист и ако е възможно, опитайте да се отпуснете в спа център или санаториум. Правилното лечение, режим, диета и процедури ще помогнат да се установят всички процеси в организма.

Пълен хороскоп за 2020 година на ВЕЗНИ

Пълен хороскоп за 2020 година на СКОРПИОН

Пълен хороскоп за 2020 година на СТРЕЛЕЦ

Пълен хороскоп за 2020 година на КОЗИРОГ

Пълен хороскоп за 2020 година на ВОДОЛЕЙ

Пълен хороскоп за 2020 г. на РИБИ