Футболистът на Динамо (Киев) Жуниор Мораеш мечтае отново да облече фланелката на ЦСКА. Нападателят се надява един ден да играе с "червените" в Шампионска лига. Той написа това, след като попадна на програма за мач между украинците и "армейците" за КНК от 1974 година.

"Попадайки на тази програма от мача за КНК между Динамо (Киев) и ЦСКА през 1974 година, ми се прииска да игра в поне един мач между тези велики два отбора. Това е съдбата на българския клуб - да играе срещу еврограндове, а не в трета дивизия! Една от мечтите ми е да играя и аз на "Армията" и Олимпийския стадион в мач между тези два отбора. Защо не и в Шампионска лига?", написа бразилецът в социалната мрежа.

Жуниор Мораеш бе играч на ЦСКА през сезон 2011/2012. Той се превърна в любимец на "червените" фенове със сърцата си игра и головете, който нижеше за клуба. За "армейците" бразилецът има 24 мача и 16 гола. През лятото на 2012 година българският гранд продаде Мораеш на Металурд (Донецк), а впоследствие той премина в гранда Динамо (Киев).