Астролозите вярват, че втората половина на годината ще бъде време, когато много зодии ще преживеят щастлив период. Те ще се покажат от нова страна, така че някои могат да разчитат на богатство.

На същото мнение е и известната астроложка Анджела Пърл, която в прогнозата си за втората половина на годината посочва особен късмет, който ще засегне три зодии. Сред тях тя споменава Близнаци, Рак и Везни.

Близнаци

Втората половина на годината ще бъде щастлива за въздушния знак. Животът на Близнаците ще включва изобилие, добри шансове и неочаквани подаръци, с които можете да разчитате на светло бъдеще.

Според Пърл щастливата серия, започнала през юни, ще продължи до края на годината и представителите на знака ще могат да се наслаждават до насита на комфорта и благополучието, дарени от звездите.

Астрологът съветва да не разчитате само на себе си, а да си сътрудничите с близки и роднини, като основен фактор за избор трябва да бъде доверието, което знакът има към тях.

Рак

Водният знак ще прекара следващите шест месеца в състояние на това, което Пърл описва като комфорт. Астрологът смята, че свободата, удобството и непринудеността са това, на което Ракът ще се радва през цялото време, започвайки от лятото.

Пърл посочва, че периодът е най-подходящ за пазаруване, ремонт на дома и организиране на пространството. И това важи не само за дома, но и за работното място или бизнес пространството, защото именно в тази сфера Ракът ще има късмет не само с идеи, но и с финанси.

Отпуснете се и не се тревожете за нищо - това съветва Пърл Раците.

Везни

Въздушният знак ще се изправи пред нови възможности през втората половина, започвайки от лятото. Всяко начинание, било то работа, лично или хоби, ще бъде обагрено в ярки цветове.

Везните може да сменят местожителството си, да започнат нови проекти, да сменят екипа или да влязат в нови връзки. През първата половина на годината, смята Пърл, знакът се е подготвял точно за това. Не бива да се страхувате от промените, казва астрологът. Те със сигурност ще бъдат приятни.