Стана ясно кои са загиналите в тежката катастрофа на пътя Пловдив - Пазарджик. Водачът на единия автомобил е на 44 години от Пловдив, а на другия е на 64 години от първомайското село Драгойново. Починали са още мъж на 71 години и жена на 52 години.
 
В МБАЛ Пазарджик са ранените - жена на 30 години, жена на 52 години и мъж на 48 години. И тримата ранени са в тежко състояние. Все още няма информация за причината за жестокия челен сблъсък.
 
На мястото са и дежурен прокурор и ръководителят на прокуратурата Албена Кузманова.

Кошмар! Загиналите на пътя Пловдив - Пазарджик са четирима

Припомняме, тежък пътно-транспортен инцедент е станал на пътя между Пазарджик и Пловдив в района между селата Мало Конаре и Говедаре малко след разклона за Мало Конаре. Загинали са четирима души, а други трима са тежко ранени. 

Към момента пътят е затворен за движение, екипи на сектор Пътна полиция на РУ Пазарджик създават временна организация на движение на превозните средства. Обходният път е през селата Говедаре и Мало Конаре, след  което се връщат на главен път 18 по посока за  Пазарджик. В обратна  посока е същото – разклона за село Мало Конаре, село Говедаре и оттам на главния път в посока Пловдив.

Аварийно спасителен автомобилна пожарната от Пазарджик, както и екипи на полицията са на мястото.

Очаквайте подробности!

Първи СНИМКИ от тежката катастрофа с четирима загинали