Украинска бежанка, започнала афера с женен баща на две деца Тони Гарнет, беше изгонена със скандал от апартамента си във Великобритания. 23-годишната София Каркадим отвърна отчаяно и дори ухапа пръста на един от полицаите, които пристигнаха на местопроизшествието. За цялата сага между двамата GlasNews писа нееднократно. Сега украинката се яви в Кралския съд на Брадфорд. 

Украинката, разделила британец от семейството му, нахапа полицай. Има заповед за ареста й

София започна афера с 30-годишния Тони, след като той се съгласи да я приеме в дома си като бежанец след началото на пълномащабната инвазия на Русия в Украйна, припомня историята The Daily Star. По това време мъжът беше щастливо женен за партньорката си Лорна Гарет от 10 години, която му роди две красиви дъщери.

Съобщава се, че влюбените Тони и София са започнали да живеят заедно в апартамент под наем. Но идилията не продължи дълго. Тони обвини жената в насилие и пиене на алкохол. Освен това се твърди, че ревнувала от децата му.

Съдът установи, че на 29 май 2023 г. София е седяла в апартамента на британеца и е отказала да напусне помещението. Прокурорът Шабина Тадж каза, че полицията е пристигнала на мястото около 17:00 часа, след като е получила обаждане от съседи, които се оплакали от силен шум в къщата.

Скандал с бежанец, съд, Великобритания, развод, изгонване от апартамент, глоба, обезщетениеЦял екран
23-годишната бежанка от Украйна София Каркадим Снимка: Instagram

Украинката обясни, че този ден е била изключително разстроена заради смъртта на приятел във войната. Отбелязва се, че тя е пила алкохол, когато Тони пристигнал в апартамента, за да вземе нещата си. Мъжът поискал от полицията да изгони София от апартамента, но жената категорично отказала да напусне.

След час напразни увещания полицаят Андрю Джординсън й сложи белезници, но София някак успя да се освободи. Затова на служителите на реда не им останало нищо друго освен насила да извият ръцете й зад гърба и да я изведат от апартамента.

"Обвиняемият ухапа ръката ми между палеца и десния пръст. След това изкрещях от болка и бутнах жената на пода, за да не ме ухапе отново", спомня си Джординсън.

Сега София живее в Украйна, но специално дойде в Брадфорд, за да участва в съдебни заседания. Жената се призна за виновна и беше осъдена да плати на бившия си приятел 150 паунда стерлинги обезщетение.

Известно е, че тя планира да се върне у дома „колкото е възможно по-бързо“.

Скандал с бежанец, съд, Великобритания, развод, изгонване от апартамент, глоба, обезщетениеЦял екран
23-годишната бежанка от Украйна София Каркадим Снимка: Instagram
 

Украинката и британецът, който заряза семейството си заради нея, подновиха романса си

Украинката, която раздели британец от семейството му, се завърна у дома СНИМКИ

Украинката, която влюбеният британец изгони, се връща в родината си

Британецът, изоставил жена си заради украинка, я изхвърли - заради алкохол и агресия СНИМКИ