22-годишната София Каркадим, чиято сага беше широко отразена в британските таблоиди, след като раздели двойка, която я приюти след бягството от войната в Украйна, се завърна у дома, пише Daily Mail.

Момичето вече публикува свежи снимки от град Коломия в Лвовска област и каза, че "Украйна се нуждае от мир, аз също".

София трябваше да се върне, след като нейният британски приятел, 30-годишният охранител Тони Гарнет я напусна. Това се случи след няколко скандала, когато се наложи Тони дори да вика полиция.

Британецът, изоставил жена си заради украинка, я изхвърли - заради алкохол и агресия СНИМКИ

След това на София беше забранено да се доближава до него и тя беше принудена да се премести във временно жилище от къщата, която Тони нае за тях. Тя се надяваше, че Гарнет ще иска да съживи романса им, но той категорично отказа.

Украинката, която влюбеният британец изгони, се връща в родината си

София Каркадим вече каза, че когато се върнала у дома, видяла погребението на украински войник, загинал във войната с Русия, и била „цялата в сълзи“.

Тя напусна Великобритания в понеделник и след дълго пътуване с кола, самолет и влак баба й я посрещна в Коломия. Тя ще остане вкъщи една седмица, преди да отпътува за Киев, където живеят майка й и сестра й.

София заяви, че е "щастлива, че е у дома". Но тя отбеляза, че баба й е против тя да отиде в столицата, тъй като опасността руските въоръжени сили да атакуват Киев все още остава.

„Ситуацията тук е неблагоприятна. Хората, които казват, че половината Украйна е в безопасност, нямат реална представа за това и не могат да бъдат сигурни. Опасно е и навсякъде цари несигурност“, каза момичето, отбелязвайки, че въпреки че й липсва британският приятел, сега иска да продължи живота си.

"Наистина ми липсва Тони, но не искам повече да плача заради него. Въпреки че въоръжените сили на РФ все още са в моята страна, се почувствах по-добре, когато стигнах до Украйна и успях да говоря на родния си език", каза София.

Самият Тони Гарнет, който придружи София до летището и я качи на самолет, каза, че темата за неговия скандален роман е затворена.

"Наистина не искам да казвам нищо повече за София. Мога да кажа, че се радвам, че София е в безопасност в Украйна. Все още сме приятели. И ще се радвам да я видя отново, ако и когато се върне", каза Гарнет.

Говорейки за романса си с британеца, София Каркадим отбеляза, че всички са били сериозни и тя дори е планирала сватба, но е била шокирана да разбере, че Тони Гарнет е имал вазектомия и вече не може да има деца, след като е имал две деца от Лорна.

Припомняме, че София и Тони се разделиха след четири месеца връзка, след като Гарнет напусна дългогодишната си приятелка и двете си деца заради София Каркадим. Сега той се опитва да възстанови отношенията и да съживи бизнеса си.

Превод: GlasNews

Нова драма за британеца, напуснал семейството си заради украинска бежанка ВИДЕО+СНИМКИ

Британецът, който изостави жена си заради украинка, приюти друга бежанка

София, заради която британец изостави децата си, загуби зрението си

Роднините на украинката София: Тя ще бъде с него, докато има изгода

Британец приюти украинска бежанка и след това избяга с нея от съпругата си