София Каркадим, украинската бежанка, живееща във Великобритания, заради която англичанинът Антъни Гарнет преди това изостави семейството си, ще се върне в родината си, след като мъжът реши да се раздели с нея. Информация за това разпространи британският вестник Daily Mail, позовавайки се на думите на самата Каркадим.

Британецът, изоставил жена си заради украинка, я изхвърли - заради алкохол и агресия СНИМКИ

Според София майка й настоявала тя да се върне в родината си възможно най-скоро. "Може би ще трябва да се върна в Украйна много скоро, защото не мога да живея в такива условия толкова дълго. Семейството ми иска да се върна", каза момичето, което преди това е живяло в Лвов от много години.

Роднините на украинката София: Тя ще бъде с него, докато има изгода

Преди това Каркадим беше задържана от силите за сигурност за опит да разбие вратата на къщата на британеца Антъни Гарнет, който сложи край на връзката им и преди това изостави семейството си заради украинката. След пристигането на службите за спешна помощ Каркадим се изкачи през оградата на градината и изчезна в нощта.

Daily Mail отбелязва, че след като е била отведена за разпит, София е била освободена без обвинение. В същото време Гарнет реши да прекъсне всички отношения с Каркадим заради "неразумното и ирационално поведение" на украинската бежанка.

Превод: GlasNews

Британецът, който изостави жена си заради украинка, приюти друга бежанка

Нова драма за британеца, напуснал семейството си заради украинска бежанка ВИДЕО+СНИМКИ